nlc.hu
Egészség
Bakancslistát talált ki a haldokló kutyájának

Otthagyta az állását, hogy teljesítse haldokló kutyája bakancslistáját

Az angol nő azt szeretné, hogy imádott labradorja boldogan hagyja itt a földi létet, ezért bakancslistás programokat állított össze a kutyának.
Egy labrador kutya ül a sziklán a naplementét nézve

Megan Marshall elhivatott állattartó, és mindent megtesz azért, hogy halálos beteg kutyája utolsó napjait a lehető legemlékezetesebbé tegye. A Readingben élő brit nő ezért otthagyta a kutyasétáltatói állását, hogy végig imádott labradorjával, Sashával lehessen, és teljesítse a kutya bakancslistáját, mielőtt meghal.

A nőnél 15 éve van Sasha, aki ma már demenciában szenved, súlyosbodó szeparációs szorongással és más egészségügyi problémákkal küzd. Gazdája nem akarta, hogy otthon várják az elkerülhetetlent, ezért összeállított egy bakancslistát a kutyának.

A következő dolgokat már ki is pipálták: strandlátogatás, fagylaltevés egy fagyiskocsiból, nevezés egy kutyakiállításra, egy pazar steakvacsora, valamint egy ottalvós születésnap a többi kutyás cimborával.

De ez még nem minden! Sasha találkozott a Mikulással is, ellátogatott az állatkertbe, egy idősek otthonába, a Blenheim Palace-ba és a londoni Kings Roadra. Sőt, még egy gyönyörű kutyás fotózáson is részt vett egy profi fotóssal.

„Tudom, hogy elvesztése nagy fájdalmat okoz majd, de így legalább úgy érzem, hogy mindent megtettünk, amit csak lehetett, és tudom, hogy nagyon boldog volt” – fogalmazott Sasha gazdája.

(LadBible)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/Mauri Karlin)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top