nlc.hu
Egészség

Ez a helyes testhelyzet pisiléshez nőknek

Az orvos szerint ebben a pózban kellene pisilniük a nőknek

Egy amerikai orvos szerint a nők többsége rossz testhelyzetben vécézik, ezért megmutatta a helyes módszert.
Fehér vécé nyitott fedéllel

Azt gondolnánk, hogy a pisilést nem lehet elrontani – legalábbis amíg nem kézenállásban próbálkozunk –, de egy orvos szerint a legtöbb nő rossz pózban végzi a kisdolgát.

Dr. Teresa Irwin texasi orvos a TikTokon tett közzé egy videót. Ebben azzal kezdi, hogy a nők többségét arra tanították, hogy „szépen” pisiljenek: egyenes derékkal, a lábukat maguk elé téve üljenek a vécén. Ám a szakember szerint ez nem jó módszer: „a vizelet egyharmada mindig a hólyagban fog maradni, ha ebben a függőleges helyzetben pisilsz”.

Az orvos megmutatja azt is, milyen a helyes testhelyzet pisilésnél:

@dr.teresa.irwin Revisiting the basics of proper peeing before we get into sexual wellness month! #readyforvalentinesday ♬ original sound - Dr. Teresa Irwin

Dőlj előre, tedd szét a lábaidat, a könyöködet helyezd a térdkalácsod fölé, aztán rajta. Ügyelj arra, hogy a talpad teljesen lent legyen a talajon, ne emeld meg a sarkadat, mert akkor nem tud teljesen kiürülni a hólyagod

– nagyjából így foglalhatók össze az orvos instrukciói.

Egy kommentelő szerint az orvos módszere nagyon hatásos, nála legalábbis bevált.

(LadBible)

(Kiemelt kép: Unsplash/Giorgio Trovato)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top