nlc.hu
Egészség

Fiának nézik a férjét a magasságkülönbség miatt

Annyival magasabb a feleség, hogy a fiának nézik a férjét

Az emberek folyton idegesítő megjegyzéseket tesznek a párra a magasságkülönbség miatt, de ők nem foglalkoznak ezekkel, inkább boldogan élnek.
15 centiméter magasságkülönbség a feleség javára

Az arizonai Jesika 170 centiméter magas, míg férje, Hunter 155 centiméter. Amikor 2020-ban először találkoztak, ők is meglepődtek a 15 centis magasságkülönbségen, de hamar túlléptek rajta. Idén februárban pedig összeházasodtak.

Az emberek viszont nem bírják abbahagyni, hogy a magasságuk miatt szekálják őket. Főként a 30 éves Jesikát találják meg olyanokkal, hogy „miért nem keres magának egy igazi férfit”, és néha megkérdezik tőle, hogy Hunter a fia-e. A legrosszabb az, amikor férfiak bizonygatják neki, hogy velük sokkal jobban járna, és ők pontosan tudják, hogy mire van szüksége.

Hunter azt mondja, mindig magasabb lányokkal randizott, de sosem foglalkozott a rosszindulatú beszólásokkal. „Mindig csak az érdekelt, hogy a másik mit érez ezzel kapcsolatban” – mondta a férfi. Ők pedig nem foglalkoznak vele, hanem inkább boldogan élnek.

A magasságkülönbség azzal is jár, hogy Jesika a nagykifli, amikor összebújnak, és ő az, aki hátratolja a vezetőülést a kocsiban, miután a párja használta az autót.

A fiatal nő azt is elárulta, hogy sokan viccelődnek a szexuális életükkel, pedig abban aztán végképp nem játszik szerepet a magasságuk, hiszen „fekve mindannyian egyformák vagyunk”, sőt azt mondja, bizonyos pozíciókban inkább előnyös, hogy Hunter alacsony.

(Metro)

(Kiemelt kép: TikTok/jesi_cat_)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top