nlc.hu
Egészség

Marics Peti a betegsége után újra színpadon

Marics Peti a betegsége után újra színpadra állt: „Jót tett a pihenő”

Az EFOTT-on léptek fel a hosszú kihagyás után.

Június közepén egy hónapra előre lemondta az összes fellépést a ValMar az énekes, Marics Peti betegségére hivatkozva. Peti akkor elmondta, nagyon rossz állapotban vannak a hangszálai és nagy baj lehet, ha tovább erőlteti. 

„Nekem már a Sztárban sztár műsor előtt is 2 hónap pihenőt javasolt az orvos, miután látta, milyen állapotban vannak a hangszálaim a folyamatos igénybevételtől és erőltetéstől, de utána se pihenő következett. Most jutottam el odáig, hogy újra meg tudtam nézetni, hogy áll, és sajnos nem javult a helyzet, sőt mindkét hangszálamon csomó alakult ki, ami azért nem gyerekjáték, ha romlik a jelenlegi helyzet, akar műteni is kellhet, de egyelőre a legjobb megoldás, amit az orvos ajánlott, a szigorú pihentetés” – mondta akkor a Sztárban sztár második helyezettje, aki az EFOTT-on már visszatért a színpadra.

Marics Peti

Fotó: TV2

„Azért jót tett a pihenő, szerencsére a gyulladásos csomók eltűntek, de ezek bármikor visszajöhetnek, ha túlerőltetem a hangom. A beszédhangomon is hallani lehet a javulást, már kezd közelíteni a régihez, nem az a nagyon túlterhelt hangminőség. Azért már rajta vannak az évek. (…) Eszméletlen sok bulink van a nyárra, jövőre ezt negyedeljük. Zenekarral nem is lehetne ennyit bírni. Volt olyan, hogy elgondolkodtunk a playbacken, de nem tudjuk megállni, hogy ne énekeljünk, a buli sem lenne olyan, szóval a playback nem jöhet szóba. Ennyi erővel csináljunk közönségtalálkozót” – mondta a Blikknek az énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top