nlc.hu
Életmód

Minden, amit Marics Petiről tudni lehet

Ki az a Marics Peti, aki lenyűgözte a nézőket és a zsűrit a Sztárban sztár első show-jában?

Ha eddig nem hallottál Marics Petiről, az biztos, hogy most megjegyzed a nevét.

Két héttel ezelőtt derült ki, hogy kik szerepelnek a Sztárban sztár nyolcadik évadában. Sok feltörekvő tehetség is helyet kapott, leginkább az új generáció nagy kedvencei, többek között Marics Peti is, aki a Valmar formáció tagja. Elképesztően sikeres dalokat adtak ki, tele a naptáruk koncertekkel, de azoknak, akik esetleg nem rendszeres hallgatói a Youtube-nak, vagy bármilyen zenemegosztónak, nem biztos, hogy ismerősen cseng a neve. A Sztárban sztár első élőshow-jában fantasztikusan alakította a Maneskin zenekar frontemberét, meg is nyerte az első adást.

Mutatjuk, hogy mit lehet tudni Marics Petiről:

marics peti

Marics Peti a Sztárban sztárban (Fotó: TV2)

Az énekes igazi focirajongó: nem csoda, hiszen egészen kicsi kora óta űzte a sportágat. A Honvédban nevelkedett, de több klubban is játszott, végül 2016-ban hagyott fel a profi sporttal.

2018-ban a Holnap tali! című sorozatban is feltűnt, Márk karakterét alakította.

Akkoriban kezdett kibontakozni előadóként is, négy évvel ezelőtt alakult meg a Valmar nevű formáció, amelyben Valkusz Milánnal együtt szerepel. Az első videójuk 2018-ban jelent meg, ekkor még csak ismert dalokat alkottak újra, majd Deák Téri Gyros Tál címmel kijött az első videoklipjük, ami már 2 és félmilliós megtekintésnél jár. A legsikeresebb daluk a Visz a vérem, ami már 13 millió lejátszásnál jár.

Többször is szerepelt Istenes Bence IstenEst című műsorában. 

A magánéletét nem szokása kiteregetni, korábban egyszer mesélt arról, hogy halálosan szerelmes volt egy lányba, aki összetörte a szívét, azóta pedig nincs komoly kapcsolata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top