nlc.hu
Egészség

Ezért tűnt el Dustin Lance Black

Súlyos fejsérülés miatt vonult el az Oscar-díjas forgatókönyv író, Dustin Lance Black

Nehéz ez egy kreatív elme számára.

Dustin Lance Black Oscar-díjas forgatókönyvíró egy ideje eltűnt a nyilvánosság elől, és ugyan most megmagyarázta, miért, valószínűleg a rajongóknak várniuk kell a visszatérésére. 

Dustin Lance Black

Dustin Lance Black (Fotó: Getty Images)

Harvey Milk volt az Egyesült Államokban az első olyan közhivatalnok, aki nyíltan vállalta homoszexualitását, az ő életéről készült film, a Milk két Oscar-díjat is megnyert, az egyiket a legjobb férfi alakításért, a másikat a forgatókönyvért, amelyet Dustin írt. A forgatókönyvíró életéről 2019-ben került kiadásra egy könyv, amelyből az HBO dokumentumfilmet készít, Mama’s Boy címmel, amit két hét múlva mutatnak be, az New York-i LGBTQ+ filmfesztiválon. Az, hogy Dustin részt vesz-e az eseményen, kérdéses, ugyanis legutóbbi Instagram-posztjában egy súlyos fejsérülésről számol be. 

„Szóval eltűntem egy időre… Egy hónappal ezelőtt súlyos fejsérülést szenvedtem, ami miatt kivontam magamat a forgalomból. Kevés javulást mutatva, az orvosaim azt mondták, kapcsoljam ki az agyam a gyógyulás reményében. Kihívásokkal teli, félelmetes időszak volt ez egy kreatív személy számára, akit az éltet, mi van a koponyájában, hogy dolgozzon, gondoskodjon és szeressen. És most már értem, hogy hosszú lesz az út visszafelé. De ezen a héten az én édes, legmenőbb férjem elvitt minket a görög szigetekre, hogy elzárkózzunk. Már most érzem, hogy ez az utazás egy lépés a helyes irányba, és végre biztonságban érzem magam” – írja bejegyzésében Dustin, amelyben közös képeket is posztolt férjével. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top