nlc.hu
Életmód

Egy meleg pár hat testvért fogadott örökbe

Egy meleg pár hat testvért fogadott örökbe, hogy együtt nőhessenek fel

Így összesen már nyolc gyermekük van.

A Michiganben élő Steve és Rob Anderson azután döntöttek úgy, hogy örökbe fogadnak  hat testvért, akiket a gyermekvédelem kiemelt a saját családjukból, és több mint négy évet töltöttek a nevelőszülői rendszerben.

család, örökbefogadás

A kép csak illusztráció (Fotó: Getty Images)

Steve és Rob biztos akart abban lenni, hogy a gyerekek nem válnak szét a nevelőszülői rendszerből való kikerülésük után – ami gyakran előfordul több testvér esetében. Így jött az elhatározás, hogy az összes gyermeket magukhoz veszik: 2019. május 23-án fogadta örökbe a 14 éves Carlost, a 13 éves Guadalupe-t, a 12 éves Mariát, a 10 éves Selenát, a 9 éves Nasát és a 7 éves Maxot.

Steve a Good Morning Americának adott megható interjúban beszélt az örökbefogadás folyamatáról, amelyből kiderül, hogy Steve és Rob Anderson-McLean 18 éve alkotnak egy párt, és  már két közös fiút is neveltek, (a 25 éves Parkert és a 21 éves Noah-t), mielőtt az új örökbefogadásba belevágtak volna. A házaspár elmondta, hogy a testvérek nehéz gyermekkoron mentek keresztül, mielőtt 2017-ben a nevelőszülőkhöz kerültek. Szerencsére ez már a múlt, Steve-nek és Robnak hála mára szerető családjuk van.

Képeket itt találtok a boldog családról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top