nlc.hu
Életmód

Szmokingban várta a gazdikat, akik nem mentek el érte

Szmokingban várta új gazdáit egy kutyus, de mindezt hiába

500 napja várja egy border collie, hogy új otthonra és szerető családra leljen. Úgy tűnt, hogy mindez megadatik a kutyusnak, ezért szmokingban várta új gazdáit, akik végül több nap után sem mentek el a kutyáért.

A Dublini Állatkínzás Elleni Társaság (DSPCA) egy szívszorító történetet osztott meg a követőivel egy 12 éves imádnivaló border collie-ról.

Jordan szmokingban várja az új gazdáit

Jordan szmokingban várja az új gazdáit (Fotó: Twitter/DSPCA)

Jordan már 500 napja várja, hogy otthonra, illetve egy szerető családra leljen. Hamarosan be is következett a nagy nap, amikor új gazdikat találtak a várakozó kutyusnak. Jordan meg is adta a módját, és szmokingban szerette volna köszönteni az új családját, akik napok után sem ment el érte.

A jótékonysági szervezet szerint a héten már ez a második olyan eset, amikor a család beleegyezett, hogy hazaviszi Jordant, majd nem jelent meg.

A DSPCA munkatársai arra kérik az embereket, hogy ne tápláljanak hiú reményt az állatokban, hiszen ők mindig nagyon várják a találkozást.

A szervezet dolgozói azt is elárulták, hogy Jordan nagyon sok mindenen ment keresztül, továbbá nekik köszönhető, hogy újra megtanult bízni az emberekben. Nem csoda, hogy a felhasználóknak megszakadt a szívük a kutyus történetét hallva, de talán az interneten elterjedt videó segíthet abban, hogy a kutyus minél hamarabb új otthonra leljen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top