nlc.hu
Egészség

Váltig állítja, hogy találkozott Istennel egy ápolónő

Találkozott Istennel, mialatt kómában volt – állítja egy amerikai ápolónő

A Kentuckyban élő Penny Wittbordt egy kagyló miatt került kómába és elvileg ekkor látta az Urat.

Nem ritka, hogy azok, akiknek halálközeli élményük van, utólag arról számolnak be, bepillantást nyertek abba, mi vár ránk a fényes alagút végén. Így van egy Penny Wittbrodt esetén is. Az 52 éves Kentuckyban élő asszony ugyanis 2014-ben kómába esett azután hogy súlyos allergiás reakciója volt egy kagylóra, amit megevett.  Szerencsére felépült és miután kijött a kómából azt állította, míg élet és halál közt lebegett, találkozott Istennel – számolt be az esetről a LADBible.

Túlvilági élmény.

Képünk csupán illusztráció. (Fotó: Pixabay)

Halálközeli élményéről a nő azóta blogot vezet és elkezdett egy könyvet is írni. Állítása szerint rohama alatt látott egy nagy fényes kört, majd átkerült egy olyan világba, ahol teljes másképp működik az idő. Itt találkozott Istennel, akinek több számos kérdést tett fel. Többek közt, hogy miért kellett olyan sokat szenvednie élete különböző pontjain, például akkor, amikor a férje elhagyta.

Noha, nem tudjuk mit válaszolt neki Isten, Penny Wittbrodt azt állítja, mindenre válaszolt és megnyugtatta az Úr, azt ígérete továbbá, hogy a földi szenvedésért cserébe elnyeri majd a jutalmát a túlvilágon. Mióta felépült, Penny Wittbroadt elvileg teljesen más ember, mint volt. Megértette ugyanis, mi az élet értelme és hogy, amíg élünk előrefelé kell haladni, szembe kell nézni a félelmeinkkel és kedvesnek kell lennünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top