nlc.hu
Egészség

Elrontott torta miatt magyarázkodhat a cukrászda

„Ezt még ingyen sem fogadnám el” – elrontott torta miatt magyarázkodhat a cukrászda

Szülei házassági évfordulójára rendelt egy elegáns tortát, de nagyon mást kapott.
Csokitorta szelet egy tányéron villával

Tele van az internet az otthon készített, nagyon elrontott tortákkal, de amikor egy cukrászda produkál katasztrofális tortát, az egy másik dimenzió.

Egy írországi ápolónő, Megan egy 30-as számot formázó, letisztult, elegáns tortával szerette volna meglepni a szüleit a házassági évfordulójukon. A TikTokra posztolt videójában a nő – folyamatos nevetés közepette – megmutatta, milyen tortát rendelt és mit kapott. Van egy kis különbség…

A képeken az látszik, hogy látványos, aprólékosan díszített torta helyett egy erősen lebutított változatot kapott. Már ott elvérzett a dolog, hogy a 3-as és a 0-ás számok is csak nagy jóindulattal ismerhetők fel, nem is egyforma nagyok, a díszítés pedig finoman szólva is megúszós, és egyáltalán nem elegáns.

„Én visszakérném a pénzem. Ezt még ingyen sem fogadnám el” – írta az egyik kommentelő a több mint 1,7 milliószor lejátszott videóhoz. A többi hozzászóló is egyetértett azzal, hogy katasztrofális lett a végeredmény. Az egyetlen pozitívumot abban látták, hogy mivel a 0-ás szám közepe nem volt lyukas, több tortát kapott a megrendelő. Persze ha olyan az íze, mint ahogy kinéz, akkor nem biztos, hogy ez jó dolog. 

(Yahoo)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top