nlc.hu
Gasztro

Elegáns születésnapi tortát rendelt, kicsit mást kapott

Elegáns születésnapi tortát rendelt, de nagyon mást kapott

Sírt a nevetéstől a lány, amikor meglátta az édesapjának szánt elrontott szülinapi tortát.
Gyertyák a születésnapi tortán

Egy tinilány születésnapi tortát rendelt az édesapjának, de egyáltalán nem olyat kapott, mint amire számított.

A @cymborowka nevű csalódott felhasználó a TikTokon számolt be a történetről. A fiatal lány egy olyan elegáns tortát szeretett volna, amelyet a LuluKayla Cakes készített: egyszerű, fehér krémbevonattal, apró fehér és kék szívecskékkel és egy szép, kézírásos „happy birthday papa” felirattal.

Ehhez képest az elkészült torta láttán egyáltalán nem az elegancia jut az eszünkbe, sokkal inkább az amatőr, otthoni bénázás: a felirat ákombákom betűkkel lett ráírva, a sárga és zöldeskék színű, különböző formájú és méretű, ügyetlen szívek pedig úgy néznek ki, mintha a cukrász most csinált volna először ilyesmit.

A lány sírt a nevetéstől, amikor meglátta az elrontott születésnapi tortát:

Az nem derült ki, hogy ki készítette a tortát, de a kommentelők szintén el voltak hűlve a végeredménytől.

A mi véleményünk szerint egyébként nem is akkora katasztrófa a torta. A lány apja sokkal jobban járt, mint például az a kismama, aki babaváróra rendelt egy tortát, de a cukrász lelőtte a poént, vagyok azok az ünnepeltek, akik ilyen elrontott tortákkal szembesültek.

(The Sun)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/Hamid Roshaan)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top