nlc.hu
Család

Elrontott babaváró torta

Lelőtte a poént a cukrász az elrontott babaváró tortával

A babaváró torták belsejét kékre vagy rózsaszínre színezik, hogy kiderüljön, kisfiú vagy kislány érkezik. Ez a cukrász nem igazán értette a lényeget.
Torta

Egyre népszerűbbek itthon is a babaváró bulik, ahol valamilyen ötletes megoldással leplezik le a születendő baba nemét.

Általában lufikba tesznek kék vagy rózsaszínű konfettiket, és a léggömb kidurrantása után kiderül, fiút vagy lányt várnak. Egy másik elterjedt megoldás a babaváró torta, amikor a torta belsejét színezik be, és felvágás után tudják meg a vendégek a gyerek nemét.

Egy kismama is tortával szerette volna elárulni, kislányt vagy kisfiút vár. Kinézett egy aranyos méhecskés-napraforgós tortát, és olyat rendelt a cukrászdában.

A cukrász azonban nem igazán értette a lényeget, vagy csak magasról tett az egészre: a nő egy bizarr, tiszta kék tortát kapott, aminek a tetején egy ijesztő babafigura feküdt.

@crazypiggies

##greenscreen Worse, it happened with my gender reveal cake WITH THE COLOR OF THE GENDER ON THE OUTSIDE SMH 🤦🏽‍♀️ 😂 ##GENDERREVEAL

♬ original sound - madelineshaeneely

Az anya a TikTokon mutatta meg, milyen tortát szeretett volna, és mi lett belőle, és sírva röhögött a cukrász baklövésén.

Még több tortabaleset az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top