nlc.hu
Egészség

Bombariadó: az iskolában maradt egy gyerek

Az iskolában maradt egy gyerek a bombariadó alatt, kiakadtak a szülők

Többen azt is megkérdőjelezték, hogy egyáltalán átvizsgálták-e az épületet.
Kislány egyedül

A Szabad Magyar Szó számolt be arról, hogy szülők tiltakoznak egy vajdasági általános iskola előtt, miután egy gyerek bennmaradt az épületben a bombariadó alatt. A téves bombariasztás hétfőn történt az Első Vajdasági Brigád Általános Iskolában, Újvidéken.

A lap szerint az iskolát reggel fél hétkor értesítették a lehetséges bombáról, ezután azonnal megkezdték a kiürítését. Az információ azonban nem juthatott el mindenkihez, mert egy gyerek, akik hétkor ért be, néhány perccel később felhívta az édesanyját azzal, hogy nem talál senkit az épületben.

A szülők most információkat követelnek arról, hogy ki ellenőrzi az iskola épületét a bombariadó bejelentése után, és ki nyilvánítja biztonságosnak a létesítményt. Továbbá kérik az ellenőrzésről szóló jegyzőkönyv benyújtását a Szülői Tanácsnak a folyamat befejezése után.

Az iskola igazgatója, Oliver Stojanović elmondta a szülőknek, hogy ő is megdöbbent, mikor megtudta, hogy valaki az intézményben maradt, és megígérte, hogy ki fogják vizsgálni az ügyet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top