nlc.hu
Egészség

Egy női testépítő azt állítja, hogy a férfiak imádják az izmos nőket

Egy női testépítő szerint a férfiak imádják a kigyúrt nőket

Jessica Sestrem egy német testépítő, akinek elmondása alapján a férfiak teljesen odavannak az izmaiért. Véleménye szerint a férfiak imádják a testépítő nőket csak nem beszélnek róla, így sokszor a barátaik és feleségeik előtt is titkolják.

Egy női testépítő azt állítja, hogy a férfiak odavannak a kigyúrt testéért és imádják az izmait – írj a Daily Star

Jessica Sestrem mindössze 14 éves volt, amikor elkezdett súlyokkal dolgozni, mivel mindig is gyönyörűnek találta a sportos testalkatot. Azóta pedig már okleveles személyi edző vált belőle, és nem mellesleg egy OnlyFans oldala is van, ahol az emberek rajonganak a testalkatáért. 

Jessica Sestrem

Jessica Sestrem (Fotó: Instagtam/Jessica Sestrem)

 

Felfedeztem, hogy vannak olyan emberek, akik szeretik és csodálják a testalkatomat, és fizetnek az exkluzív tartalmakért, mint például, ahogyan edzek vagy kardiózom

– mondta a lapnak.

Elmondása alapján a legtöbb férfi nem beszél arról, hogy mennyire imponáló számukra egy erős testépítő nő, így feleségük és családjuk előtt is titkolóznak. Jessica abban reménykedik, hogy egy nap majd megnyerhet egy profi versenyt és részt vehet a Ms. Olimpián, amely a professzionális testépítés egyik legrangosabb versenye. 

A nőt ennek ellenére sokan támadják a közösségi média felületein testalkata miatt, de reméli, hogy inspirációt jelenthet azoknak a nők számára, akik azt fontolgatják, hogy belevágnak a testépítés világába.

Azt akarom, hogy láthassák, hogy nem lesz férfias megjelenésük, amikor izmosodnak, és bár vannak gyűlölködők, sokan szeretik az izmos nőket is

– mondta a Daily Starnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top