nlc.hu
Életmód

Testépítő nő kiakadása

Kiakadt az „Izommama”, amiért a férfiak nem mernek vele randizni

Tényleg csak arról van szó, hogy a férfiak félnek a testépítő nők erejétől?

Egy rendkívül tehetséges súlyemelő, akit az „Izommama” (Muscle Mommy) becenévre kereszteltek, kristálytisztán fejezte ki érzéseit, amikor olyan férfiakról beszélt, akik azt mondják neki, hogy „szép”, de egyszerűen „nem szeretik az izmos lányokat”.

A megosztott videón Hunter, a fitneszrajongó szarkasztikus, szomorú arcot vág, miközben ujjaival szívet formáz. Ezután széttépi a „szívet”, bemutatva a kamerának oly módon, ami nem hagy kétséget a témával kapcsolatos érzéseihez.

A klip, amely a Heartbroken című számra készült, azóta több mint 800 ezer like-ot gyűjtött össze, és ez a szám folyamatosan bővül. Sok követő üdvözölte Huntert, aki szerintük csodálatra méltó a magabiztosságáért és test-pozitív hozzáállásáért.

Sokan sietve emlékeztették őt arra, hogy ne vegye túl komolyan az ilyen kritikákat.

Egy csodáló ember ezt írta: „Az exem nem engedett edzeni, mert nem akart nagyobbat magánál… ne aggódj, ez bizonytalanság és lustaság.”

Egy másik azt mondta: „Hun, csak nem akarnak náluk erősebb lányokat.”

Míg egy harmadik megjegyezte: „Nem érzik magukat elég férfinak. Férfiasságuk törékeny.”

Nem ez az első alkalom, hogy Hunter büszkén beszél arról, hogy izmos nő, annak ellenére, hogy meg kell küzdenie a trollok negatív megjegyzéseivel.

Egy másik videóban egy férfinak válaszolt, aki azt mondta neki: „Egy fitt nő vonzó, de nem akarom, hogy olyan fitt legyen, mintha egy férfival feküdnék le.”

Érdekes, de ez a női testépítő viszont azt vallja, hogy a férfiak imádják a kigyúrt nőket.

(via)

testépítő nők

Fotóillusztráció: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top