nlc.hu
Egészség

Mentőautót fosztottak ki Nyíregyházán

Kiraboltak egy mentőt Nyíregyházán

Felháborító esetről számolt be a mentőszolgálat.
mentő

A nyíregyházi mentők felháborító bűncselekményről számoltak be. Kedden éjszaka egy eddig ismeretlen bűnöző rabolta ki a Nyíregyházi Mentőállomás dolgozóját. A férfi besurrant a mentő állomás területére, ahol a garázsokhoz ment és egy mentőautó vezetőfülkéjében kezdett kutatni.

 

A tolvaj gyorsan felmarkolta a gépkocsivezető pénzét

és egyéb értékeit, majd távozott az állomásról. Mivel a mentőket hamarosan egy idős, vérző sérülthöz riasztották, így a károsult csak az eset ellátása után vette észre a lopást. Az esetről biztonsági kamerafelvétel készült, amin a tettes is felismerhető, így elképzelhető, hogy az ügyben rendőrségi eljárás sikerre vezet majd.

Bedrogozva tört be egy férfi a kazincbarcikai mentősök ügyeleti rendelőjébe és mindent szétvert, amit csak ért. A vandál minden bútort összetört, nagy értékű orvosi eszközöket is megrongált.

A középkorú férfi a rendelés megkezdése előtt tört be az épületbe. Berúgta az ajtót, majd mindent szétvert, amit csak talált a szobában. A telephely-vezető vette észre a vandált, mert hangos káromkodást és csörömpölést hallott a rendelő épületéből. Ő hívta a rendőröket, akik percek alatt a helyszínre értek és véget vetettek az őrjöngésnek. Az ügyeleten pusztító, bedrogozott vandált végül elvitték a rendőrök, eljárás indult ellene.

A középkorú férfi a rendelés megkezdése előtt tört be

az épületbe. Berúgta az ajtót, majd mindent szétvert, amit csak talált a szobában. A telephely-vezető vette észre a vandált, mert hangos káromkodást és csörömpölést hallott a rendelő épületéből. Ő hívta a rendőröket, akik percek alatt a helyszínre értek és véget vetettek az őrjöngésnek. Az ügyeleten pusztító, bedrogozott vandált végül elvitték a rendőrök, eljárás indult ellene.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top