nlc.hu
Egészség

Liptai Claudia túlélő üzemmódba kapcsolt

Liptai Claudia túlélő üzemmódba kapcsolt

Liptai Claudia meg sem áll.

Liptai Claudia a story.hu-nak beszélt arról, hogy az elmúlt időszakban túlélő üzemmódba kapcsolt, és nincs az a mennyiségű kávé, ami segíthetne rajta. Rengeteget dolgozik, nagyon keveset alszik, szabadidejében pedig a gyerekivel tölti az időt.

“Tizennyolc este játszom most zsinórban, ami lássuk be, nem kevés. Ilyenkor ráadásul tizenegy után érek csak haza, és még fel vagyok pörögve – pláne a Hölgyválasz című darab után, amit végigtáncolok –, így órákon át képtelen vagyok elaludni. Bunkósbottal meg csak nem vághatom magam fejbe?!”– mondta Liptai, aki reggel öt és fél hat között ébred.

Liptai Claudia túlhajszolja magát

(Fotó: Trenka Attila/fotocentral)

“Reggelit kell készítenem a gyerekeknek, ráadásul Marcit igyekszem úgy elvinni az oviba, hogy már magamat is rendbe raktam… Délután pedig, amikor esetleg jó lenne egy órácskára lepihenni, nem teszem, mert akkor megint a gyerekeké vagyok. Különben sosem látnának. De bírom, itt vagyok, és egészséges vagyok, ami egyébként, legalábbis szerintem, annak köszönhető, hogy rengeteg vitamint szedek” – mondta a műsorvezető-színész, aki szilveszterkor sem pihent.

“Nagyon sokat dolgozom most is, de én nagyon szeretem ezt. Ezt mondtam akkor is, amikor az 50. születésnapomat ünnepeltem, hogy ‘én nem akarok ünnepséget, a születésnapomon is dolgozni akarok’, mert akkor hasznos vagyok. Nekem ez az életem értelme, én szilveszterkor is kettőt játszom, mert én így szeretem” – mondta korábban a Tények Plusz kamerái előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top