nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudia szilvesztere

Liptai Claudia: „Dolgozni akarok!”

Még szilveszterkor sem pihen.

Liptai Claudia az utóbbi időben nem adott interjút, ám most vállalta, hogy mégis kamera elé áll. A színésznő a Tények Plusznak többek között azt is elárulta, hogy szilveszterkor ünneplés helyett dolgozni akar, így tett az 50. születésnapján is.

Liptai Claudia,

Liptai Claudia a TV2 Mutasd a hangod! című zenei show műsorában – Fotó: Sajtószoba

“Élete szerelme a munkája” – ezt mondta Liptai Claudia, aki még az ünnepnapokon sem pihen meg. “Nagyon sokat dolgozom most is, de én nagyon szeretem ezt. Ezt mondtam akkor is, amikor az 50. születésnapomat ünnepeltem, hogy ‘én nem akarok ünnepséget, a születésnapomon is dolgozni akarok’, mert akkor hasznos vagyok. Nekem ez az életem értelme, én szilveszterkor is kettőt játszom, mert én így szeretem” – vallotta be a Tények Plusz kamerái előtt.

Liptai Claudia legutóbb októberben adott interjút, akkor a Nők Lapjának arról beszélt, hogy egyensúlyra törekszik a magánélet és a munka között. Elárulta, azért szünetelteti például a podcast-sorozatát, mert nem szeretné, hogy a sok munka a magánélete rovására menjen. Az egyensúly híve, melyet időnként nehezen ér el. Bár elégedett a karrierjével, elmondása szerint tavaly volt egy kisebb krízise, mely abból fakadt, hogy úgy érezte, háttérbe szorult a tévés piacon. “Egy évvel ezelőtt ősszel komoly mélypontot okozott az életemben. Úgy éreztem, hogy sehol sem tartok, és azon töprengtem, hogy most mi lesz. Én voltam a díva, a tévézés nagyasszonya, meg ki tudja még, milyen jelzőket aggattak rám, és most meg semmi. Nem volt színház, tévé, csak önmarcangolás, hogy mi történt, rossz lettem, csúnya lettem, elmúltam? Ebben persze benne volt az is, hogy tudtam, nemsokára ötven leszek. És akkor, egy évvel ezelőtt eldöntöttem, hogy profilt váltok, így született meg az önálló estem is” – magyarázta akkor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top