nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudiáék a házasságuk titkáról

Liptai Claudia és férje elárulták, mitől működik igazán jól a házasságuk

Lassan 10 éve alkotnak egy párt.

Házasságuk titkáról vallott a Story magazinban Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám. Bátran vállalják, hogy tökéletlenségeiket, hibáikat, konfliktusaikat is megmutassák az embereknek. Azt mondják, elég biztos lábakon áll a kapcsolatuk ahhoz, hogy őszintébben nyilatkozzanak, mint ahogy azt a sztárvilágban megszoktuk.

Pataki Ádám, Liptai Claudia

Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám a Mestercukrászban – Fotó: Sajtóklub

„Nagyon igaz ránk, amit Claudia már a kapcsolatunk elején is mondott: attól működik igazán jól a házasságunk, hogy nem akarjuk legyőzni a másikat. Nagyon sok kapcsolat férfi vagy női oldalról éppen azon bukik el, hogy valamelyik fél erőt akar fitogtatni. Hogy például a férjek meg akarják mutatni, hogy ők mekkora férfiak, micsoda macsók, vagy a nők, hogy ők akarnak irányítani. Nálunk ilyen nincs. A háztartási feladatokat is úgy osztjuk el, ahogy jönnek. Mindenki teszi a dolgát, amit éppen kell” – hangsúlyozta Pataki Ádám.

Liptai Claudia pedig elárulta a sztármagazinnak, hogy úgy érzik, a problémáikról is nyíltan kell beszélni, hogy lássák az emberek, pontosan ugyanazokkal a kihívásokkal küzdenek ők is, mint más családok vagy házaspárok. „Én képtelen lennék egy tökéletesnek hazudott hamis képet mutatni magunkról. (…) Nincs olyan dolgunk, amit titkolnunk kellene” – jelentette ki a műsorvezető, hozzátéve: egyáltalán nem fél attól, hogy ha őszintén megosztanak magukról valamit, azt bárki fel- vagy kihasználná.

„Annál sokkal biztosabb lábakon áll a mi kapcsolatunk, hogy ebbe kívülről valaki belezavarhasson vagy beleköthessen. Ha otthon minden kerek, és tudjuk az irányokat, akkor nyugodtan vállalhatjuk őszintén az esendőségeinket is” – jegyezte meg.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top