nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudia így köszöntötte Pataki Ádámot

Liptai Claudia a férjéről: „A társam, aki akkor is hisz bennem, amikor én éppen egyáltalán nem magamban”

Három napja ünnepelnek.

Liptai Claudia szombaton, július 15-én ünnepelte 50. születésnapját. Másnap lánya, Panka töltötte be 17. életévét. A család ma ismét ünnepel, ugyanis ma van a műsorvezető férjének, Pataki Ádámnak a születésnapja. 

Liptai Claudia és Pataki Ádám

Fotó: Birton Szabolcs

Claudia és a mestercukrász öt éve élnek boldog házasságban, amibe néha engednek egy kis bepillantást, amikor arról mesélnek, milyenek a közös nyaralások, utazások vagy éppen a viták. Az viszont biztos, hogy mérhetetlen szerelemmel tekintenek a mai napig egymásra. Claudia ezzel a szeretettel írta meg születésnapi köszöntőjét férjének. 

És akkor elérkeztünk a születésnapi cunami utolsó állomásához, hiszem ma ünnepli a férjem is. A társam, a józan eszem, aki akkor is hisz bennem, amikor én éppen egyáltalán nem magamban, akiről most már köztudottan a legdrágább fémből mellszobor faragódott a barátnőim által, akinél nem ismerek jobb embert ezen a földön. Csillagom légy boldog tényleg ezen a napon és mindig, mert örökké megérdemled” – olvasható a színésznő Instagram-bejegyzésében, mely ITT megtekinthető. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top