nlc.hu
Egészség

Jákob Zoltán a fiatalítóprogramról

Jákob Zoltán a svájci fiatalítóprogramról: „Tényleg fiatalabb lettem, mint az indulás előtt”

Ha betartja a programot, hét évvel tovább élhet.

Az elmúlt hetekben Jákob Zoltán egy különleges programon volt Svájcban. A milliárdos üzletember személyre szabott életmódváltáson vehetett részt, melynek köszönhetően szó szerint megfiatalodott

Jákob Zoltán

Fotó: TV2

 A Genfi-tó partján töltött napokról a Borsnak mesélt a tavalyi Nagy Ő. 

Magamat is meglepem vele, de tényleg fiatalabb lettem, mint az indulás előtt. Ez matematikai értelemben persze egy vicc, de a fizikumomat tekintve ez egy tény. Kezdeném a súlyommal, ami úgy csökkent két kilót, hogy gyakorlatilag nem erőltettem meg magam, sőt folyamatosan töltődtem és sokat pihentem is, pedig rendesen be voltunk táblázva a szakértő csapatom tagjaival együtt. Az első másfél, két napban számlálhatatlan orvosi vizsgálatot végeztek el rajtam, majd az eredmények tükrében kialakítottak számomra egy teljesen rám szabott étrendet. Nagyon könnyű volt beleszokni, sőt, talán éppen a személyre szabottság okán, nem is nagyon kellett. Nagyon hamar könnyedebbnek éreztem magam és annak is örülök, hogy ez a két kiló tényleg eltűnt rólam és nem arról van szó, hogy másnap visszakúszott a duplája” – magyarázta Zoltán, akit a a szakemberek felvilágosítottak arról is, hogy milyen ásványanyagokból és vitaminokból mutatkozik hiány a szervezetében és persze azt is, hogy miből van felesleges többlete. Hozzátette, a szénhidrátot csökkentenie kellett, de őszintén, nem is kívánja a cukros, agyonlisztezett ételeket. 

Mint mondja, hogy az új életmód elkezdje kifejteni hatását, három hónapra van szükség. 

Kondizni is elkezdtem Svájcban, hiszen a vizsgálatok azt is egyértelművé tették, hogy rendszeres kardió és izomtömeg növelő edzésekre van szükségem ahhoz, hogy a rám szabott életmódváltó program három hónap múlva kifejthesse a maximális hatásfokát és hozzásegítsen ahhoz, hogy tovább éljek annál, mint amit a korábbi életmódom folytatása esetén megjósolható lenne. Ha betartom a programot, hét évvel tovább élhetek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top