nlc.hu
Egészség

Orrdugulás elleni trükk

Szabadulj meg a bedugult orrtól orrspray nélkül!

Orrspray-függők, figyelem! A következő trükkel pillanatok alatt meg fogtok tudni szabadulni az orrdugulástól, orrspray-re pedig soha többé nem lesz szükségetek.

Tombol a megfázás és influenza szezon, aminek egyenes következménye, hogy vagy állandóan folyik az orrod, vagy be van dugulva. Ha az utóbbival szenvedsz, akkor hajlamos lehetsz a könnyű megoldás után nyúlni. Ez pedig nem más, mint az orrspray. Csakhogy hiába szűnteti meg pillanatok alatt az orrdugulást, az orrspray-re könnyen rá lehet függeni. 

Így ezt elkerülve érdemes sóoldatos és egyéb hasonló változatokat választani, vagy ami még jobb: természetes trükköket bevetni. A Dr. Remix néven futó, egyébként csontkovácsként dolgozó TikToker most utóbbi műfajban mutatott egy világmegváltó tippet. A videóját 3,1 millióan látták, több száz ezren lájkolták és a posztra érkezett közel ezer komment közül minden második arról szól, hogy mennyire bevált nekik a tanács.

Orrdugulás

Fotó: Carol Yepes/Getty Images

De miről is van szó? Dr. Remix mutatott egy egyszerű mozdulatsort, amit betartva egy-kettőre kidugul az orrod, és máris veheted a nagy levegőt. A következőket kell tenned hozzá:

  1. Fogd meg az orrod, tartsd összenyomva.
  2. Fordítsd a fejed felfelé, majd lefelé.
  3. Ezután nézz jobbra, majd balra.
  4. Végül végezz fejkörzést úgy, hogy közben végig összenyomva tartod az orrod.

Ezután, ha elengeded az orrod, felszabadultabbnak érzed majd a légutakat, és könnyebben veszed majd a levegőt.

@dr.remix

COMMENT if this works 🤧😌 *If you live in South Florida and were recently in a car accident, call us at 3059013009 for treatment.

♬ HOW TO UNBLOCK A STUFFY NOSE INSTANTLY – Dr. Remix

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top