nlc.hu
Egészség
Orosz Gyuri gyaloglással dobott le 8 kilót

8 kilót dobott le Orosz Gyuri Amerikában, pedig csak nyaralni volt

Nagyobb erőfeszítések nélkül olvadtak le a pluszkilók a humoristáról.

Orosz Gyuri 8 kilót adott le Amerikában, ahol a nyaralás alatt az étel szinte nem is számított. A humorista összesen 300 kilométert gyalogolt. Ráadásul Manhattanben a legtöbb metróban nincs mozgólépcső, nagyon sok látványosság pedig „csak egy utcányira van” egymástól, azt pedig könnyedén legyalogolja az embert – így a nap végére hamar összejön a 15-17 ezer lépés. Minderről a Reggeliben mesélt.

8 kilóval kevesebbel tért haza Amerikából Orosz Gyuri – Forrás: RTL / Reggeli – videó

Igazából lényegtelen volt, hogy mit eszem, mert 300 kilométert gyalogoltam, míg kint voltam. (…) Manhattanben nem sok kisgyereket és időset lát az ember. A legtöbb metróállomáson nincsen mozgólépcső. Például ez már az időseket ki is zárja. Autót se nagyon használnak a New York-iak. Ott nem is látsz olyan sok kövér ember, mint amit mindig hiszünk Amerikáról, hogy ott milyen sok van. És minden sarkon van valami érdekesség, ami miatt még oda elsétálsz mondván csak egy vagy két utcára van, aztán utólag kiderül, hogy elmentünk 2 kilométert” – magyarázta a fogyását a humorista, aki bevallotta, eleinte nehezen bírta. “Nem vagyok hozzászokva, bár egy önálló esten megyek olyan 4 kilométert” – jegyezte meg.

Ami az étkezést illeti, nagyon tetszettek neki az egészséges gyorséttermek: “A legtöbb gyorsétteremláncban úgy is kérheted, hogy két salátalevél közé teszik be a hamburgert, akkor máris nincsen szénhidrát. A legtöbb üdítőt pedig egyáltalán nem édesítik.”

Orosz Gyuri immár negyedik alkalommal volt a tengerentúlon:“Eddig mindig közönségtalálkozókkal volt összekötve, most ebben az évben csak pihenés volt. New York-ból autóval mentünk olyan 3600 kilométert: megnéztük Chicagót, a Niagara-vízesést és Bostont. (…) Nagyon szeretjük Amerikát. Az első amerikai utat a 40. születésnapomra kaptam”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top