Egyéb

Középpontban a könyvszekrény

Egy markáns könyvszekrény vagy kecses könyvespolc minden otthonnak nélkülözhetetlen bútordarabja. Hiszen nélkülük hol is tárolnánk féltett könyvgyûjteményünket, kedvenc olvasmányainkat? Nem mindegy azonban, hogy mérete, formája, díszítése mennyire illik a már meglévõ berendezés stílusához.





Rusztikus

Kisebb és nagyobb lakásban egyaránt jól mutat
a tradicionális megjelenésű könyvszekrény, melynek aljában még egy irattartó fiók is található. A tömörfából készült, felületén koptatott szekrényben talán nem fér el túl sok könyv, arra azonban alkalmas,



hogy legfontosabb darabjainkat, a szép sorozatokat elhelyezzük. Az extravaganciától mentes, hagyományos bútorok és kiegészítők illenek hozzá. (Kéttemplom Galéria)



Egzotikus






A teakfából készült könyvespolc érdekessége, hogy akár egy kirakósjáték, elemekre szedhető, így akár a lakás több pontján is használható. Egymásba rakva viszont térelválasztóként is funkcionálhat. Különböző méretű polcain más-más nagyságú könyvek férnek el, lépcsőzetes tetejére pedig vázát vagy olvasólámpát is tehetünk.



Egzotikus anyagú, érdekes megmunkálású bútorokat és kiegészítőket válasszunk hozzá.(Dzsunkat)



Modern






A légies megjelenésű, fémvázas könyvespolc
nem foglal túl sok helyet, ráadásul levegős, könnyed darab. A polcokon a könyvek mellett elfér egy-egy



dísztárgy, bekeretezett fénykép is. Bátran
választhatunk hozzá fémből készült kiegészítőket
vagy bútorokat, arra azonban feltétlenül ügyeljünk,
hogy a mellé társított darabok dísztelenek, letisztult formájúak legyenek. (In Forma)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top