Egyéb

Középpontban a ruhásszekrény

Kétajtós vagy tolóajtós, polcos, akasztós, fiókos, esetleg mindezek kombinációja – a ruhásszekrényt illetõen igencsak különbözõek az igények.

Abban viszont mindenki egyetért, hogy a ruhák rendezett tárolása, épségük, szépségük megóvása – hacsak nem adott egy gardróbszoba – másképp nehezen oldható meg.


 





Egzotikus

Rézveretes, kétajtós, mahagóniszekrény, melyben akasztórúd és polc segíti a nagyobb ruhák tárolását. A karcsú lábak könnyed, légies megjelenést kölcsönöznek neki. Kisebb



lakásban is kényelmesen elhelyezhető. Választhatunk hozzá színben harmonizáló, de akár attól elütő, harsányabb kiegészítőket is. (Terebess Tárlat)



 







Klasszikus

Hagyományos megjelenésű, lakkozott, kazettás ajtókkal felszerelt, tömörfa szekrény, belül akasztókkal, polccal és




két alsó fiókkal. Méretei miatt nagy teret igényel, ezért egy régi, polgári otthon tágas hálószobájában vagy nappalijában mutat a legelőnyösebben. Finoman megmunkált, míves bútorokkal, elegáns kiegészítőkkel, természetes anyagokkal vegyük körül, melyek kiemelik nemes szépségét.(Cassandra)







Modern

A letisztult formavilágú szekrényt a sakktáblaszerűen elhelyezett, különböző irányba nyíló fa- és homokfújt üvegajtók teszik látványossá. Kisebb lakásban is jól



elhelyezhető, sőt ide kimondottan praktikus a sok, mély tárolónak köszönhetően. Semleges színei miatt bátran körbevehetjük akár színes, akár natúr bútorokkal, kiegészítőkkel, és jól mutatnak mellette a retro stílusú darabok is.(SB Furniture)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top