nlc.hu
Egyéb
Máris jön a baba? Minél előbb anyuka szeretne lenni Millie Bobby Brown

Máris jön a baba? Minél előbb anyuka szeretne lenni Millie Bobby Brown

A házasság után újabb nagy terveket szövöget Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi. A pár ugyanis hamarosan bővíteni szeretné párosukat!

Korábban már mi is hírt adtunk róla, hogy teljes titokban összekötötte életét Millie Bobby Brown és Jon Bon Jovi fia, a modell Jake Bongiovi. Az házasságkötésre az Egyesült Államokban került sor a múlt hétvégén családi körben, ahol többek között Jon Bon Jovi is jelen volt. A pár még 2021-ben kezdett egymással randizni, és tavaly tavasszal jegyezték el egymást. 

Fotó: NDZ/Star Max/GC Images

Fotó: NDZ/Star Max/GC Images

A színésznő és a modell amellett, hogy hamarosan egy világraszóló lakodalmat is szeretnének tartani, már javában tervezik az azt köető lépést is, ugyanis egy bennfentes szerint Millie már kisbabára vágyik, és hamarosan el is kezdenének próbálkozni férjével. A DailyMail-nek nyilatkozó forrás azt is elárulta, hogy a színésznő amint befejezi a Stranger Things sorozat ötödik, egyben utolsó évadának forgatását, rögtön bele szeretni fogni a családalapításba. 

20 éves, és imád házas lenni, és bár élvezi a Jake-kel töltött pillanatokat, amikor a családalapítási tervekről van szó, inkább előbb, mint utóbb szeretnének belevágni. Amint a Stranger Things-szel kapcsolatos kötelezettségei végre véget érnek, akkor szeretné, ha elkezdenének próbálkozni

– szólt a bennfentes nyilatkozata.

Márciusban a színésznő elárulta, hogy a sci-fi sorozat munkálataiból még kilenc hónap van hátra, ami azt jelenti, hogy a friss házaspárnak legalább januárig várnia kell a családalapítási tervekkel. 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top