Életmód

Igazi fogyókúrás étrend

Úgy tûnik, többeket is zavar az az aprócska probléma, hogy a Karácsonyeste még éppen megfelelõ méretû új nadrág így Szilveszter után már nem az igazi... Hiszen nem lehet véletlen, hogy Ti is épp most kezdtetek új fogyókúrás témába! Íme néhány ötlet Tõletek.

Courtney
Én naponta 20km-t biciklizek, és emellett 2×100 felülést is csinálok. 1 hónap alatt 7 kilót fogytam, bár akkor mindennap egy órát erősítettem és normálisan ettem is. Már csak 3 kilót kellene leadni, de az a legnehezebb!






Delani
Egy barátnőm volt úgy, hogy akupunktúra segítségével fogyott le 10 kilót. Mellette sokat mozgott, meg a doki írt neki elő 1 nap/1000 kalória. Neki bejött.


Bözse
Sziasztok, én épp most kezdtem el fogyózni, de egyáltalán nem eszem kenyeret, tésztafélét és édességet, mert nem is szeretem. Salátákat eszem és rengeteg gyümölcsöt. Most kezdtem csak, de nálam a hormonháztartással is gond lehet, mert hirtelen híztam, és véleményem szerint ez a változó kor miatt is lehet.


Courtney
A 3 legfontosabb aranyszabály:
1. Víz, víz, víz! Nemcsak elveszi az éhségérzetet, hanem kimossa azokat az anyagokat, amikre nincs szükséged (szénhidrát, zsír, stb.)
2. A gyümölcsöket külön étkezéskor fogyasszuk. Ezt a magyarok nagyon nem jól csinálják, hogy nasinak fogják fel. Ebéd után egy órával ne együnk gyümölcsöt!
3. Este semmi kaja, még gyümölcs se. 4-5 óra után már másképp dolgozza fel a szervezet a táplálékot. Minden kétszer annyira hízlal!

Csak az nem hízlal amit nem eszel meg!
Hiába koplalsz, fogyózol v 



csodabogyókat szedsz, ha eszel valamit a hasad máris plöttyed, ezért kell gyúrni! Amúgy meg semminek sincs semmi értelme, csak a jól bevált fogyókúrának és a sok mozgásnak. Higgyétek el, ha valaki hát én már mindent kipróbáltam, de a hagyományos módszerre esküszöm. Semmi se könnyű, ami értékes! Ezért nem lehet fogyni egy teától vagy egy kis portól 10 kilót 1 hónap alatt…


Mosolyrend
Jó lenne egy szobabringa, ha meg lehetne oldani. Ezt lehet kölcsönözni is. Először csak 5 percet aztán fokozatosan emelni az időt.
Egy biztos: fokozatosan kell a változáshoz szoktatni a tested.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top