Életmód

Szállj harcba a formátlan hajjal

Észrevetted, hogy vége a nyárnak? Bár még néhány napig élvezheted a napsütést, azért a szeptember már az õsz kezdete. Újra vissza kell térned a munkahelyedre, és a szexi, laza frizurát le kell cserélned a munkahelyi „divatra”





Itt az ideje, hogy beszerezd a regeneráló samponokat, balzsamokat, hogy hajad újra a régi fényében tündököljön. Tudom nem egyszerű feladat frizurát készítened a nyári megpróbáltatásoktól roncsolt hajadból, amikor az időjárás is szeszélyes.Persze nem kell azonnal drasztikusan copfba fognod, hanem érdemes elgondolkodnod, hogy milyen hajformázót kínálnak a piacon.

Ez az a mondat, amiről nekem az jutott eszembe, hogy képtelenség a hatalmas kínálatból választani. Gondoltam kipróbálom a Sunsilk által nyújtott gyors és hatékony segítséget.

Eljátszottam a Sunsilk ezt ajánlja! keresővel és pillanatok alatt megtaláltam mindent, amire szükségem lehet.

Szerintem te is nyugodtan próbáld ki! Tetszeni fog! Minden hajtípusra lehet megoldást találni. Nekem igazán a fokozatosság elve vált be. A rakoncátlan tincseimet először csak egy kis waxal igazítottam meg, ami még egy kicsit nyáridéző frizura. A formaszárító hajhab, és a lakk csak néhány nap múlva került elő.





Ne feledd, az időjárás nincs tisztában azzal, hogy még nyárutó van!

Heves széllökések és a zuhogó eső, majd másnap perzselő nap és szárazság. Ilyenkor a hajformázók jelentik a megoldást. Elsősorban egy jó erős lakk, amitől a frizura tart, de végre nem a ragacs benne az erő, hanem a tartás és este gyönyörűen kifésülhető. (Nagyon kiábrándító amikor a párod beletúr a hajadba és a fájdalomtól ordítani tudnál, míg ő egyik kezét a másikhoz dörgölve próbálja levakarni a ragacsot.)

Itt az ideje tehát harcba szállni a formátlan hajjal, de okosan!

Ajánlom vedd elő az „őszi frizura” segítőtársait, és engedd, hogy a Sunsilk styling megihlessen!


















Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top