Életmód

A biztos siker

Meggyújtottuk az elsõ gyertyát az adventi koszorún. Elkezdõdött a „hivatalos” ünnepi készülõdés. Már most érdemes tervezgetni, hogy milyen süteményekkel, finomságokkal lepjük meg a családot








Első hét

Az advent négy hetét érdemes beosztani, és megtervezni a teendőinket. Ami a süteményeket illeti, kezdődhet a bevásárlás. Ezen a héten érdemes beszerezni minden hozzávalót. Ügyeljünk arra, hogy minőségi és friss alapanyagokat válogassunk.









Második hét

Új receptet szeretnénk kipróbálni? Elő a szakácskönyvekkel! A Ramanak is van egy Házi sütemények című  recepteskönyve, amit lehet, hogy már néhányan ismernek is. 
Most 2,5 kg sütőmargarin vonalkódjával te is megkaphatod! » 
Bátran válasszunk a kínálatból. Átlapozhatjuk a gyerekekkel is, így előre tudjuk, mi az, amire a család vágyakozik. Legyen krémes vagy mézes, gyümölcsös vagy csokis, mindenre találsz megoldást.


Harmadik hét

Készítsük el azokat az aprósüteményeket, amelyeket nem kell az utolsó pillanatra hagyni. Ilyenek a linzer alapú sütemények, a mézeskalácsok. Érdemes ezeket a sütiket jól zárható dobozban tárolni, és persze olyan helyen, ahol a család nem fedezi fel idő előtt.


Negyedik hét

Itt az ideje a finom krémes, ínycsiklandozó sütemények és torták elkészítésének. Szánjunk rá bőven időt, hogy ne kelljen elkapkodnunk. A gyerekek örömmel veszik, ha segíthetnek, vonjuk be bátran őket is! A tökéletes hozzávalókkal a munka szó szerint gyerekjáték.






A biztos siker

Mi a biztos siker titka? A Rama margarin. Nem kevés jól sikerült étel alapja! Használatával egyedülálló zamat költözik a süteményekbe. Krémekhez és tésztákhoz is elsőrendű alapanyag, könnyen simára keverhető. Ráadásul karácsonyra ünnepi díszbe öltözik, hogy még könnyebben észrevedd a boltok hűtőiben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top