nlc.hu
Életmód
Flora termékajánló

Flora termékajánló

Flora pro.activ – a koleszterincsökkentő margarin


A Flora pro.activ koleszterincsökkentő margarin az első olyan élelmiszer hazánkban, amely már néhány hét alatt jelentősen csökkenti vérünk koleszterinszintjét, és ehhez elegendő napi 2-3 szelet kenyérre valót fogyasztanunk belőle. A Flora pro.activ alacsony (35%-os) zsírtartalmú margarin és a már ismert Flora termékek előnyeit is megőrizte: egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavakban, valamint A-, D- és E-vitaminban gazdag. A Flora pro.activ a benne található nagy mennyiségű növényi szterinnek köszönheti eredményességét: ezek ugyanis megakadályozzák, hogy a káros koleszterin felszívódjon emésztés közben, ezáltal csökkentik a koleszterinszintet.
A Flora pro.activ kiváló lehetőséget nyújt mindazoknak, akik koleszterinszintjüket rövid idő alatt, aktívan szeretnék csökkenteni.


 

Flora – a szívbarát margarin

A szívbarát Flora margarin egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavakban gazdag, megfelelő arányban tartalmazza az egészségünk fenntartásához nélkülözhetetlen omega-3 és omega-6 zsírsavakat. A Flora margarin így magas telítetlen zsírsavtartalmának köszönhetően elősegíti a vér koleszterinszintjének csökkenését, javítja az erek rugalmasságát, könnyíti a véráramlást. B6, B12 és folsav tartalmának köszönhetően elősegíti az erek és a keringési rendszer egészségének megőrzését is.

Flora – a szívbarát majonéz

A Flora szívbarát majonéz a Flora margarinhoz hasonlóan – összetevői révén – segít a szív- és érrendszer egészségének megőrzésében.

Magas telítetetlen zsírsavtartalma elősegíti a vér koleszterinszintjének csökkenését, magas omega-3 zsírsavtartalma javítja az erek rugalmasságát, könnyíti a véráramlást.
Gazdag folsavban és B6-, B12-vitaminokban, amelyek elősegítik az erek és a keringési rendszer egészségének megőrzését.

Készítse kedvenc tartármártását, szendvicseit és salátáját Flora majonézzel, így nemcsak a megszokott finom ízeket élvezheti, de fontos lépést is tesz szíve egészségéért.

Látogass el honlapunkra! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top