Életmód

Egy kellemetlen “élettárs” (x)

Van éppen elég gondja az embereknek, ezért sokszor csak akkor veszik komolyan a betegségüket, amikor az már komolyabb tünetekkel jár. Nem meglepő, hogy a felnőtt lakosság harmada már tapasztalhatta, mi az aranyér-betegség. Hiszen hogyan élünk? Gyors készülődés reggel, kávé, egy falat valami, aztán nyolc óra ülés a munkahelyen, otthon meg tévé, nassolás. Nincs idő a mozgásra, s csak akkor iszunk, ha már kiszáradt a szánk.

Ezek az életmódbeli sajátosságok valószínűsítik bizonyos civilizációs betegségek kialakulását. Az aranyér-betegséget is ide sorolhatjuk. Ha nem veszünk tudomást a kezdeti tünetekről, akkor a végbél alsó szakaszán és a végbélnyílás tájékán jelentkező viszketés, vérzés, duzzanat és fájdalom súlyosbodhat.

A langyos vizes lemosás a legtöbb esetben enyhíti a tüneteket, de nem kínál tartós megoldást. Az aranyér szövődményként székelési problémák, berepedezések, sipolyok alakulhatnak ki, érdemes tehát időben megkezdeni a kezelést.

Az aranyeres csomó betegséggé akkor válik, ha begyullad, ha erősebben vérzik vagy kitüremkedik. Ha el akarjuk kerülni a sebészt, áldozzunk kicsit több időt magunkra! Együnk-igyunk rendesen, kerüljük az alkohol- és a csípős ételek fogyasztását, s illesszük be napirendünkbe a rendszeres testmozgást is.

Egy kellemetlen „élettárs

Egy kellemetlen „élettársA gyógyulás első lépése az életmódbeli szokások megváltoztatása. Fontos a székeléseket követő rendszeres lemosás és a gyulladás csökkentése megfelelő készítmény használatával. A Reparon® végbélkúp és kenőcs a patikában vény nélkül beszerezhető és hatékonyan kezeli az aranyér tüneteit.

Hatóanyaga, az elölt E. Coli baktérium, az érintett területen természetes immunválaszt hoz létre, s így csökkenti a gyulladást, fertőtlenítő anyaga pedig a viszketést csillapítja. A kombináltan alkalmazott Reparon® készítmények használatával megelőzhetjük a szövődmények kialakulását.

———————————————————————————————————————————

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg

kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Vény nélkül kapható gyógyszer, hatóanyaga: elölt E.Coli

www.reparon.egisvenynelkul.hu

———————————————————————————————————————————

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top