Életmód

Meghalt a tehetségkutatón éneklő ötéves kislány

Megvalósult az álma az alig öt esztendős angol kislánynak Bethany Fenton-nak: énekelhetett a Britain’s Got Talent tehetségkutatón. Az előadás és álma beteljesülése után néhány nappal a daganatos kislány meghalt.

Bethany-nak operálhatatlan agydaganata volt, és az volt az utolsó kérése, hogy meglátogathassa az angol tehetségkutató műsort, az egyik szombati döntő előtt. A kislány elénekelt egy gyerekdalt a zsűri egyik tagjának, Simon Cowell-nek, majd találkozhatott a verseny számos résztvevőjével is. „Mindenkit megszerettem a versenyzők közül, leginkább Kiarát, aki elkérte a csuklópántomat, hogy szerencsét hozzon neki a versenyen. Simon pedig megengedte nekem, hogy elénekeljek egy dalt.
Annyira jó volt hozzám. A szálloda, ahol laktunk, döbbenetesen nézett ki, boldogok voltunk ott a testvéremmel Louissal és nagyon finom ételeket ettünk.” – mesélte még szombat este az újságíróknak a beteg kislány.
Bethany szervezete azonban nem bírta tovább a harcot a gyilkos kórral szemben. Hétfőn már nagyon rosszul volt, kedden reggel beszállították egy oxfordi kórházba. A kislány kedden délután édesanyja karjai között végleg lehunyta szemét. A család egyik barátja az egyik angol internetes portálnak úgy nyilatkozott, hogy a kislány szombat esti szereplése volt rövid életének a fénypontja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top