Életmód

Közel 10 kilótól szabadult meg Szabó Győző

A színész teljes titokban, a tervezettnél hamarabb kezdte el a fogyókúrát, aminek köszönhetően 4 hét alatt 9,5 kilótól szabadult meg.
Közel 10 kilótól szabadult meg Szabó Győző Lilu remek formában van

Szabó Győző igen mozgalmas évet tudhat maga mögött, így nem sok ideje maradt arra, hogy rendszeresen étkezzen és sportoljon, a színházi büfékben sebtében bekapott ételek pedig meghozták az eredményt: Győző bizony szép kis súlyfelesleget szedett magára az utóbbi időben. Ezért elhatározta, ez így nem mehet tovább, és kitartásának máris megvan a látható eredménye.

Szabó Győző úgy döntött, győzedelmeskedik súlyfeleslege felett. Győző erre az elhatározásra akkor jutott, amikor rádöbbent, ezzel a pluszteherrel nem bírja sokáig azt a gyilkos tempót, amelyet most diktál. Zimmer Feri 2, Jó zsaru – rossz zsaru, Machow Swing, csak néhány alkotás, amelyben Győző szerepelt az utóbbi időben. A sok munkához és rohangáláshoz valamint néhány hónapos kisfia neveléséhez is óriási energia szükséges. A színész is tudja, hogy mindezt csak egészségesen és fittebben képes folytatni. Így ugyanazon zsírégető klubhoz fordult segítségért, amellyel Falusi Mariann is sokat fogyott.

„Azért szaladtak fel rám a pluszkilók, mert tavaly három-négy hónapon keresztül, amikor Szombathelyen próbáltuk Az ember tragédiáját, csak arra volt időm, hogy a büfében bekapjak valamit. Mellesleg nincs olyan kaja, amit ne ennék meg szívesen. Imádom édesanyám főztjét, a jó kis házi hurkát, a kolbászt, az olasz konyha hizlaló tésztaételeiről nem is beszélve. Ezért elhatároztam magam, és komoly fogyókúrába kezdtem. A Zsírégető Klub változatos étrendjének köszönhetően annyira lelkes lettem, hogy a tervezettnél korábban, teljes titokban kezdtem el a fogyókúrát, és mindössze négy hét alatt máris 9,5 kilót ledobtam magamról. Nagyon büszke vagyok a teljesítményemre. Ráadásul a diéta nem jár különösebb lemondással. A legnagyobb próbatételt talán az jelenti, hogy oda kell figyelnem a rendszeres étkezésre. Rohanó életmódom mellett bizony nem könnyű beiktatni a napi hatszori étkezést, de ezekkel az ételekkel ezt is könnyű volt megszoknom. Ráadásul sokkal fittebbnek érzem magam, ami plusz motiváló erő” – árulta el a sármos színész, aki a diéta mellett igyekszik több időt szakítani a sportolásra is, hiszen korábban intenzíven kempózott és bokszolt.

 
Közel 10 kilótól szabadult meg Szabó Győző
 
Közel 10 kilótól szabadult meg Szabó Győző

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top