Életmód

Unokája miatt fogyott fél mázsát a nagyi

Nem tudta leadni túlsúlyát – egészen addig, míg meg nem tudta, hogy nagymama lesz. A több mint 120 kilóról induló asszonynak a kicsi érkezése adott erőt az életmódváltáshoz.

Fél mázsát fogyott unokája miatt egy asszony Nagy-Britanniában. Nagyon bántotta, hogy nem tud játszani, futkosni a gyerekkel, ezért 51 kilót fogyott.

Volt miből: a 66 éves Mary Grief csúcssúlya unokája születése előtt 127 kiló volt. Mint mondta, kövérségét főleg lekvároskenyér-imádatának okozta, naponta négyet is megevett belőle. Mivel a nyugdíj előtt ápolóként dolgozott, tisztában volt azzal, hogy általában is egészségtelenül táplálkozik.

Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk

Szerinte az unokaáldás híre tett csodát vele, megacélozta akaraterejét. A fél mázsa leadása számára most önmagában is egy új életet jelent. „Kövéren nagyon fájtak a lábaim, menni alig tudtam. Most alig érzek fájdalmat” – idézte a nagymamát a brit Metro újság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top