Életmód

Nőiesen kigömbölyödott a Transfomers sztárja

Megan Fox fél éve még olyan sovány volt, hogy sokan biztosra vették, anorexiában szenved. A sztár legutóbbi fotóit látva, ha volt is ilyen problémája, mára nyoma sincs.

Újra forgat a Transformers első két epizódjának női főszereplője, akit munka közben kaptak lencsevégre. A 25 éves sztár bomba formában van, és jót tettek neki az utóbbi időben felszedett kilók: a szexi, bőr rövidnaciban jól látszanak formásan izmos lábai, a mélyen dekoltált felső pedig kihangsúlyozza nőiesen telt domborulatait. De még az arca is kikerekedett a fiatal színésznőnek, íme:

Tavaly nyáron még csont és bőr volt

Tavaly nyáron még ennyire sovány volt

Fotó: Norhtfoto

Megan a forgatási szünetben
Megan kikerekedett
Fotó: dailymail.co.uk

Az Armani-kampány során készült korábbi fehérneműs fotók láttán sokan azt feltételezték az akkor még csont és bőr lányról, hogy táplálkozási zavarokkal küzd. Sőt arról pletykáltak, hogy Michael Bay, a Transfomers rendezője nem találta elég szexinek a túlságosan sovány lányt, ezért nem őt kérte fel a harmadik rész női főszerepére. Az edzője már akkor is cáfolta a betegségről szóló híreszteléseket: azt nyilatkozta, hogy a lánynak nagyon gyors az anyagcseréje, és azon dolgoznak, hogy az edzéssel izomtónust növeljenek.

Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk

Megan mindenesetre szuper formában van, és legújabb filmjének készítői szerint nem csak külsőleg. Azt ugyan egyelőre nem árulták el, milyen szerepben lesz látható az új produkcióban, annyit azonban elmondtak, hogy a fiatal színésznő vidámsága kellemes meglepetést fog okozni a nézőknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top