Életmód

Túl feltűnő a 104 centis lábú focistafeleség

Egy szexi focistafeleség miatt nem készülhet több kép a német csapat oldalbordáiról.

Az Eb kötelező kellékei a focistafeleségek és barátnők, akikben egy közös biztosan van: feltűnőek. Pont ez volt a baja a Német Labdarúgó Szövetségnek, ahol az egyik játékos, Sami Khedira barátnőjének szereplése verte ki a biztosítékot.

Lena
Lena Gercke forrónaciban a reptéren  Fotó: welt.de – DPA

Lena Gercke, a Heidi Klum-féle német modellverseny nyertese ugyanis elkövette azt a hibát, hogy nem volt elég visszafogott. A 24 éves szőke modell a nyilvánosság előtt túl sokat mutatott magából, a szombati német–portugál meccsen forrónaciban, magas sarkú cipőben lejtett, és minden lehetőséget megragadott, hogy 104 centis lábát megmutassa. A lány a sminkkel sem fogta vissza magát, mellette a többi oldalborda határozottan sápadtnak tűnt.

A lány fellépése már a reptéren hatásos volt, ahol mindenki a fényképezője vagy a mobilja után nyúlt, hogy meglegyen az emlékfotó. (A meccsekre a játékosok családjai, hozzátartozói és a média képviselői egy gépen utaznak a helyszínre). Ez azonban túl sok volt a szövetségnek, a Németország–Portugália-meccs után azzal a kérdéssel fordult a fotósokhoz, hogy – a játékosok határozott kérésére – ne fényképezzék a nőket. Mindenesetre a lány fellépése nem hátráltatta a csapat teljesítményét, a németek 1:0-ra nyertek.

A focibírónő
A pasik jobban örülnek a focicsapatuk győzelmének, mint a gyerekük születésének
Szöszi kislánya vigasztalta az elkeseredett focistát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top