Életmód

Szex a legénybúcsún – vajon minden vőlegény nemet mond?

A legénybúcsú úgy tartozik hozzá az esküvőhöz, mint az eljegyzési gyűrű. Megszoktuk, hogy van, és azt is tudjuk, hogy nemcsak alkohol fogy, hanem jó eséllyel táncosnők is felbukkannak. De biztosan megáll a vőlegényünk a nézelődésnél, vagy van miért aggódnunk?

Ma már nincs esküvő legénybúcsú nélkül. Nincs még azonban igazi tradíciója, így mindenki saját képére formálja ezt az estét. Van, ahol kimerül a dolog egy baráti csocsós sörözésben, de a leggyakoribb az, hogy valamiféle féktelen, dorbézolós éjszaka él a srácok fejében, ahol soha nem látott mennyiségben folyik a pia, és csak úgy jönnek-mennek a nők azzal a felkiáltással, hogy a vőlegény még utoljára azt tehet, amit akar. Érthető hát, ha sok lány nem örül ennek a szép új szokásnak, persze a többség mélyen bízik választottjában. Sok fiút magát is kényelmetlenül érinti, hogy a haverok valamiféle „teljesítményt” várnak el tőle, mások nagyon is tudják, hogy ennek nem erről kell szólnia. De kérdezzük meg a szemtanúkat, mi minden történik, ami aztán még véletlen sem kerül be a családi fotóalbumba.  

Szex a legénybúcsún - vajon minden vőlegény nemet mond?

„Az esetek kilencven százalékában szexet is kérnek”

Kriszti (28) sztriptíztáncos
 
A legénybúcsút általában a barátok rendelik meg a vőlegénynek, ő nem nagyon tud róla. Engem kezdetben nem is lát az ünnepelt, úgy szoktak becsempészni a buli tetőfokán. Sokszor őszintén meglepődnek és tényleg nem tudnak róla, de van olyan, ahol sejtik, hogy lesz valami extra program. Általában már a megrendeléskor rákérdeznek, hogy vállalok-e mást is, de ha ragaszkodnak ehhez, akkor én nemet mondok. A műsor 15-20 perces, utána esetleg ott maradok, de csak pénz ellenében, és akkor sem történik más, mint beszélgetés, bulizás. Van, aki nagyon szégyenlős, hozzám sem mer érni, más meg túlzásba esik, nagyon fogdos, olyankor le kell állítani. Általában részegek, nem is tudják, mit csinálnak, ez a buli erről szól. De volt olyan vőlegény is, aki felállt és kiment a bárból, hogy ő ezt nem akarja. A barátok csak néztek, aztán utánamentek, végül senki nem jött vissza. A másik véglet, aki kicsit elengedi magát, magától is levetkőzik akár meztelenre, de van, aki szégyenlős, nem akarja a pólóját sem levenni. De legtöbbször szerintem inkább a haverok élvezik az egészet, mint a vőlegény. Volt olyan is, hogy lányok is voltak a társaságban, olyankor visszafogottabb műsort kérnek. De olyannal még nem találkoztam, hogy a menyasszony is ott van, maximum utólag tudja meg, hogy volt műsor is. Egyszóval velem nem szokták megcsalni a vőlegények a menyasszonyt, mert nem vállalok ilyesmit, de tény, hogy az esetek 90 százalékában a barátok „teljes szolgáltatást”, vagyis szexet szeretnének rendelni.

Szex a legénybúcsún - vajon minden vőlegény nemet mond?„Olyan helyekre hívnak, ahol szexet is akarnak”

Alexa (27) eszkortlány

Hát a férfiak nem szívbajosak, az biztos. Tőlem majdnem mindig kérik, hogy szobára is menjünk a sráccal. Ők viszont nem mindig akarnak, szerintem van egy csomó, akinek lelkiismeret-furdalása van már attól is, hogy táncolni fogok neki, viszont a barátok mindig erőltetik, és az is tény, hogy sokakat nem is nagyon kell rábeszélni. Mivel engem kifejezetten olyan helyekre hívnak, ahol szexet is akarnak a vőlegénynek, legtöbbször az is lesz a vége. Van viszont, akit nem lehet megingatni, egyszer például az egyik srác bevitt a szobába, azt mondta, nem  akar hülye helyzetbe kerülni a haverok előtt, viszont szexelni sem akar velem, mert nem vagyok az esete. Átbeszélgettük a letöltendő időt, aztán azt mondtuk, hogy minden megvolt. A sima táncos műsor már akár 40 ezerért elérhető nálam, persze attól is függ, milyen kellékekre van szükség. A szex viszont feláras. Ha például egyszerre két lányt is akarnak, akkor 200-ra is felmegy az ár.

„Két legénybúcsún voltam eddig. Az egyik visszafogott volt, a másikon viszont nem maradtak üres szobák…”

Máté (25) informatikus

Eddig csak két legénybúcsún voltam. Az egyik nagyon visszafogott volt, komolyan, még csak be sem rúgtunk, semmi köze nem volt egy tisztességes bulihoz. Táncosnő sem volt persze, minden olyan papucsos-otthonkás üzemmódban zajlott. Egy másik viszont, ahol szintén jártam, eléggé ütősre sikerült. Nem volt fizetett sztripper, voltak viszont ismerős és ismeretlen lányok, az egész egy nagy káosszá vált már hajnalra, nem is nagyon maradt üres szoba a házban, ahol ne lett volna egy párocska. Beleértve a vőlegényt is. Szerintem nem feltétlenül cél, hogy félrelépjen az, aki házasodni készül, de ha olyan a helyzet, akkor miért ne tenné meg? Mégiscsak ezek az utolsó szabad estéi! Most egy barátomnak végre én fogom az egészet megszervezni, augusztusra tervezzük. Buszt bérlünk majd, lesznek jelmezek, az egész már meg is van nagyjából a fejemben. És igen, valószínűleg lesz táncosnő is, vagy legalábbis egy bárba biztosan ellátogatunk. Erőltetni nem fogok semmit, de ahogy ismerem, nem is kell majd, ha érted, mire gondolok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top