Életmód

Te spórolsz vagy kényezteted magad?

Vagy lehet egyszerre mindkettőt? Utánajártunk és találtunk egy praktikus megoldást.

 

Te is álltál már úgy a pult előtt, hogy nem tudtad eldönteni, most mit tegyél? A szíved a drágább felé húzott, a pénztárcád az olcsóbb felé… Vagy jól esne egy édes kis semmiség, de tudod, hogy nem szabad?

Jutalmazni pedig muszáj magunkat, ezt minden nő tudja. Az ilyen apró-cseprő örömök tesznek képessé arra, hogy minden helyzetből mosolyogva vágjuk ki magunkat. És mielőtt önzéssel vádolnának: igen, a gyerekek is megérdemlik, hogy meglepjük őket… hogy a férfiakat, barátokat ne is említsük!

Te spórolsz vagy kényezteted magad?

 

A barátaim így spórolnak

Sorra jelennek meg az olyan megoldások, amivel pénzt tudunk megtakarítani, pl. a vásárlói klubok és a pontgyűjtő rendszerek.

Ennek tudatában, bevallom, nem kis kétséggel vágtam bele barátaim meginterjúvolásába. Sokan említették az online ár összehasonlító oldalakat, de a leggyakoribb ez a név volt: SuperShop.

A SuperShop segítségével úgy gyűjthetünk pontokat, hogy közben élvezhetjük az elfogadóhelyek minőségi szolgáltatásait. Így tényleg két legyet ütünk egy csapásra. Ezeket a pontokat aztán beválthatjuk – csökkenthetjük a vásárlási összeget, vagy megjutalmazhatjuk magunkat olyasmivel, amit egyébként nem engedhetnénk meg magunknak.

Legjobban Anikó SuperShop-os napja fogott meg engem:

„Reggel a szokásos rohanás, max. arra jut idő, hogy beugorjak a SPAR-ba. A zöldség, pékáru szerencsére elöl van, a pénztárnál gyorsan begyűjtöm a SuperShop pontokat. Délután tankolás az OMV-nél (és már megint gyűlik a pont!), ahol az Erste SuperShop Bankkártyámmal fizetek, ezért plusz pontokat kapok. Ilyenkor már előre mosolygok, hogy a gyerekeket meglephetem azzal, hogy elmegyünk a Burger Kingbe, ahol pont ezekkel a pontokkal fogok fizetni!”

„A SuperShop igazi magyar sikertörténet”

Egyre kíváncsibb lettem és szerettem volna első kézből információt kapni a program mögött álló értékekről, szakmai munkáról, így alaposan feltérképeztem a SuperShop weboldalát és a következőket találtam: „A SuperShop igazi magyar sikertörténet, amelyet egy szám mutat meg legjobban:  több, mint 2,2 millió kártyabirtokos tartozik a SuperShop családhoz.”

A siker titka, hogy bevásárolni, tankolni stb. mindenki szokott. Nem kell mást tennünk, csak fizetéskor átadni a SuperShop kártyánkat a pénztárosnak, amit országszerte 800 helyen tehetünk meg, a fentieken kívül például az OBI-ban is.

A közelmúltban két új partner is csatlakozott.  A Wellness Szállás 2011.óta vesz részt a programban,  míg az UNION biztosító ez év szeptemberétől  lépett partnereink közé. Velük még több lehetőséget kapnak a SuperShop kártyabirtokosok.”

A legtöbben kifejezetten élvezik, hogy itt gyűjtenek, ott beváltanak… egyszerűen, szabadon, egyetlen kártya segítségével!

A kíváncsiak akár most azonnal megnézhetik, mennyi pontot gyűjthetnek, a SuperShop praktikus pontkalkulátora segítségével.

Te kire/mire költenéd ezt a megtakarítást?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top