Életmód

Megfelezte testsúlyát a megszégyenített anyuka

A túlsúlyos nőt egy kínos incidens döbbentette rá, hogy le kell fogynia. A saját és a gyerekei érdekében.

A 27 éves Laura Bourne 2010 nyarán nagyobbik fiával látogatott el a vidámparkba. Mivel a gyerek nagyon kérlelte, ezért felültek a kalózhajóhintára, ám amikor indulás előtt rájuk akarták csukni a biztonsági rácsot, az megakadt az akkor közel 160 kilós asszony testén. A kezelő ekkor leparancsolta a nőt, aki zokogó kisfiával együtt, a többi utas szeme láttára, megszégyenülten kászálódott le a játékról.

A kétgyermekes anya a kínos eset után annyira elszégyellte magát, hogy már másnap felkereste a háziorvosát és segítséget kért tőle a fogyáshoz. A doktor gyomorgyűrűt javasolt a nőnek, és egy hónappal később be is ültették neki.

Laura azonban ennyivel nem érte be, csatlakozott egy fogyókúrás klubhoz is, egészséges étrendre váltott és hetente négyszer járt edzőterembe. Az azóta eltelt két évben 82 kilót adott le, vagyis nagyjából megfelezte a korábbi testsúlyát.

82 kiló a különbség

82 kiló a különbség

Forrás: The Mirror

 

„Ma már körbe tudom futni a parkot a gyerekekkel, elférek a repülőgép ülésén, és egy kerti székbe is nyugodtan beleülhetek anélkül, hogy attól kellene félnem, eltörik alattam. A lépcsőkön is úgy megyek fel, hogy nem fulladok ki” – sorolta a fogyás előnyeit a nő egy brit lap riportjában.

Az anyuka nemrégiben újból ellátogatott a gyerekekkel abba a vidámparkba, ahol annak idején megszégyenült a túlsúlya miatt. Felültek a kalózhajóra is: „Amikor a védőrács gond nélkül lecsukódott, behunytam a szemem. A legjobb érzés volt a világon. Sírtam, nevettem, aztán újra sírtam. Most olyan anya vagyok, amilyennek mindig is lennem kellett volna.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top