Életmód

Díjazták Katie Holmes testét

Tom Cruise bánkódhat. Volt feleségének van a legjobb teste.
A legjobb bosszúálló test
A legjobb bosszúálló test

Egy amerikai fitneszmagazin szavazásán 2012 legjobb „bosszúálló” teste címet nyerte el Katie Holmes, utalva arra, hogy válása után azzal bosszantja exférjét, hogy kiválóan néz ki.

„Broadway-csillag és minden tekintetben független, menő anyuka, aki rendszeres SoulCycle-edzésekkel tartja formában magát. Még a 32. születésnapján is elment edzeni. Ez ám az elkötelezettség!” – áll az indoklásban.

A legfittebb pár ugyanitt Jessica Biel és Justin Timberlake lett, míg a legjobb testű menyasszony Jennifer Aniston. A legcsinosabb sztárkismamának járó díjat ebben az évben Claire Danesnek ítélték.

A legszebb lábakat a voksok alapján Blake Lively tudhatja magáénak, míg a legizgalmasabb dekoltázzsal Kate Hudson büszkélkedhet.

Michelle Obama a legszebb karokért járó elismerést nyerte el, a legizmosabb hasa viszont Gwen Stefaninak, a legformásabb feneke pedig nem Pippa Middletonnak vagy Kim Kardashiannek, hanem Eva Longoriának van.

 

 

ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Katie Holmes a testével áll bosszút

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top