Életmód

Ki szeretné egy új autóval indítani az évet?

Szeretek többet kapni! Szeretem az apró figyelmességeket! Szeretem a meglepetéseket! ...főleg, ha ehhez nem kell extra köröket futnom. Pont ez az, amiért a SuperShop kártya az egyetlen, amit tényleg használok.

Nincsenek bonyolult mechanizmusok, számomra érdektelen kuponok stb. Csak egy sor olyan azonnali kedvezmény, amit csak SuperShop kártyával kapok meg. Ráadásul még emlékeznem sem kell rá, mert minden pénztáros, ügyintéző megkérdezi, nálam van-e a kártya. A SuperShop segítségével úgy gyűjthetek kedvezményeket biztosító pontokat, hogy közben élvezhetem az elfogadóhelyek által nyújtott minőségi szolgáltatásokat, így igaz az a mondás, hogy két legyet ütünk egy csapásra. Ezeket a pontokat aztán beválthatjuk – fordíthatjuk a vásárlási végösszeg csökkentésére, vagy megjutalmazhatjuk magunkat egy aprósággal, amit egyébként nem engedhetnénk meg magunknak.

A legtöbb hűségkártya egy áruházhoz vagy áruházlánchoz köti az embert. A SuperShop kártyát közel 800 helyen fogadják el: a SPAR és az INTERSPAR élelmiszerüzleteiben, az OMV töltőállomásokon, az OBI barkácsáruházakban, a Burger King gyorséttermekben, valamint az UNION Biztosítónál már biztosításaink után is kapunk SuperShop-pontokat, Erste SuperShop kártyával pedig még gyorsabban gyűlnek a pontok.

Mi több, az elfogadóhelyek rendszeresen akciókkal kedveskednek a visszatérő vásárlóknak. Például többszörös pontokat gyűjthetünk, vagy olyan kedvezménnyel vásárolhatunk, amit csak és kizárólag a SuperShop-kártya-birtokosok kapnak meg.

Egy igazi magyar sikertörténet, melyet a kártyabirtokosok száma mutat leginkább, hiszen mára több mint 2,4 millió elégedett kártyabirtokos tartozik a SuperShop-családhoz!

Ráadásul év elején drukkolhatok egy kicsit, hátha én nyerem meg az új autót vagy a 100 000 SuperShop pontot… azt mondjuk már fejben el is költöttem. Idén hétszer 100 000 SuperShop-pontot és egy új Peugeot 301 típusú autót lehet nyerni! Nem értek hozzá, de azt látom, hogy jól néz ki, szeretem a franciás eleganciát… jól állna nekem! Úgyhogy ha valaki nyerni akar, az nézzen be januárban legalább két partnerhez (SPAR és INTERSPAR áruházak, OMV töltőállomások, OBI áruházak, Burger King éttermek és az UNION Biztosító), használja minél többször a SuperShop vagy Erste SuperShop kártyáját és drukkoljon. A többi csupán a szerencsén múlik.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top