nlc.hu
Életmód
Retrofitnesz: felfújható gatya volt a nyerő

Retrofitnesz: felfújható gatya volt a nyerő

Ma már kissé röhejesek ezek a hetvenes évekbeli fitneszcuccok, pedig egykor tényleg komolyan vették például a felfújható alsógatyát.

Hát persze hogy nemcsak a 21. századi nők akartak fogyni, hanem így voltak ezzel nőtársaink negyven évvel ezelőtt is. Ma már viccesnek tűnnek ezek a megoldások, de vajon negyven év múlva hogyan tekintünk vissza a mostani kütyükre?

Retrofitnesz: felfújható gatya és szauna öltözék

Az űrbe is fellőhetnének minket ebben a szaunaruhában, de akár sátornak is lehet használni kirándulós hétvégéken. Ebben a kis ezüstszínű ruciban – a hirdetés szerint – lehet akár dolgozni, házimunkát végezni, és mintha mindig szaunában lennél. Egy méret mindenkire jó, és hogy mennyit lehet benne fogyni, azt a hetvenes évekbeli háziasszony tudná elmesélni.

Retrofitnesz: felfújható gatya és szauna öltözék



A kedvenc darabunk a légnadrág, amit férfiaknak és nőknek is ajánlanak. Megnéznénk a postás arcát, ha ebben nyitnánk ajtót. Az egykori gyártói szerint felülés közben masszírozza a hasat, derekat, fokozza a vérkeringést, így garantált a mínusz pár centi.

Retrofitnesz: felfújható gatya és szauna öltözék

 

A Vita Master már komolyabb falat, és nem kevés helyet foglal a szobában. Semmit nem kell csinálni, csak állni, és hagyni, hogy a kis öv masszírozzon. Vannak ennek modern verziói, csak kisebb kivitelben.

Bloggerina 2013
Nem is gondolnád, mi mindenben segít az online közösség! Jelentkezz vagy jelölj másokat, hogy közösen megtaláljuk 2013 legjobb bloggernőjét!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top