Életmód

A férfiak lassabban készülődnek, mint a nők

Csak a frizurájuk elkészítése több, mint félórába telik.

75 perc
75 perc

Egy átlagos férfi naponta akár 75 percet is eltölt tisztálkodással, borotválkozással és öltözködéssel, míg a nőknek ennél 5 perccel kevesebb időre van szükségük ahhoz, hogy elkészüljenek – állítja egy Angliában készült tanulmány. Megdőlni látszik tehát az a sztereotípia, miszerint mi, nők sokkal több időt töltenénk tollászkodással, mint a pasik.

A felmérés során megkérdezett 18 és 50 év közötti férfiak 85 százaléka bevallotta, hogy naponta félóránál több időt fordít a frizurájára. 42 százalékuknak saját hajszárítója van, 36 százalékuk pedig vasalja is a haját. 88 százalék az intim testtájait is hetente legalább egyszer szőrteleníti.

A döntő többség – 98 százalék – elismerte azt is, hogy legalább két napra előre eltervezi, hogy mit fog felvenni. A válaszadóknak átlagosan 17 inge, 5 farmernadrágja, 11 pár zoknija és 4 pár cipője van.

Keressük 2013 bloggerináját!

Rendszeresen megmondod a magadét, vagy tippeket, ötleteket adsz másoknak a blogodban? Jelentkezz, vagy jelölj másokat, hogy közösen megtaláljuk 2013 legjobb női bloggerét! Bővebben itt olvashatsz a Nők Lapja Café és a Caféblog bloggerversenyéről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top