Életmód

92 évesen tetováltatott a dédi

A vagány dédnagymama fiatalokat megszégyenítő módon bírta a fájdalmat.

A brit Winifred Turner 92 évesen döntött úgy, hogy ha már eddig nem tette, épp itt az ideje csináltatnia néhány tetoválást. Az idős hölgy három évvel ezelőtt vesztette el a férjét, Jimet, akinek az emlékére rögtön két ábrát is magára varratott: az egyik karjára két piros szívet néhai házastársa és a saját monogramjával, a másikra pedig szintén egy szívet, amiben Jim halálának dátuma, alatt pedig a Hiányzol, Win felirat olvasható.

Tényleg sosem késő
Tényleg soha nincs késő…

A dédi emellett egy harmadik ábrát is bevállalt, méghozzá egy karkötőmintát, amibe az unokái és a dédunokái neveinek kezdőbetűit tetoválták.

Képek: Northfoto
Képek: Northfoto

„Sokkal jobban bírta a fájdalmat, mint néhány fiatal. Férfiakat is láttam már hamarabb kidőlni – nyilatkozta Rob Spider Ridland tetoválóművész, aki az asszony tetkóit készítette. – 92 éves korára már annyi mindenen ment keresztül, hogy úgy tűnik, néhány karcolás a karján már meg sem kottyant neki.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top