Életmód

Ezt vedd karácsonyra a sportőrült barátnődnek!

Férjek, barátok, élettársak – hogy ne okozzon fejtörést, mivel lepjétek meg a sportos kedveseteket, íme, néhány tipp Karácsonyra bloggerünktől.

Ez a lista nemcsak a személyes tapasztalatból, de többéves edzői pályafutásom alatt szerzett infókból áll össze. Azt az elején le kell tisztáznunk, hogy ezeket az ötleteket akkor érdemes bevetni, ha a hölgy valóban nyitott a fitneszre (épp most kezdett bele lelkesen egy életmódváltó, fogyasztó edzőprogramba), vagy már egy ideje hobbiként űzi azt. (Ha csak te gondolod, hogy ráférne néhány kiló ledobása, inkább ne

A cikk szerzője Blanka, akinek életmódváltó tippjeit elolvashatjátok a Caféblogon itt!

egy masnival díszített fitneszbérlet átadásával kezdd a célozgatást: ebben az esetben azt tudom elképzelni ideális megoldásnak, hogy te magad kezdesz neki a sportos életmódnak, ez valószínűleg megadja a kezdő lökést.) Lássuk, mi az a könnyen beszerezhető top 7 ajándék, ami elősegíti az edzéseket, az alakformálást:

cipő és ruha

Kiknek: mindenkinek
Mire figyelj: mivel nagyon kényes téma, csak akkor ajánlom, ha egy konkrét cipőre rámutatott egy reklámban: húhh ez kéne! Ebben az esetben a méretet ne feledd kideríteni! Egyébként sok üzletben már kapható ajándékkártya, amire bizonyos összeg feltölthető, és az ünnepelt levásárolhatja kedve szerint.
Ár: 3 ezer – 40 ezer forint

személyi edzés

Kiknek: elsősorban kezdőknek tuti ajándék, akiknek fogalmuk sincs, hogyan kezdjenek hozzá egy edzésprogramhoz!
Mire figyelj: az edzőterem és az edző megválasztására. Érdeklődj komolyan utána, milyen referenciái, képzettsége, tapasztalata van az illetőnek!
Ár: 2 ezer – 10 ezer forint/ alkalom. Ez nemcsak teremtől és edzőtől függ, de bérlettípustól is (1 vagy 20 alkalmast veszel. 5 alkalom minimum kell az alapokhoz.)

kettlebell

Kiknek: középhaladóknak, haladóknak
Mire figyelj:  mindenképp tapogatózz előtte, milyen súllyal dolgozik a teremben általában, nem mindegy, hogy 4 vagy 24 kilót bír!
Ár: általában egy kettlebell annyiszor ezer forint, ahány kiló (8 kilós – 8 ezer forint körül)

A folytatást se hagyd ki, még több ajándéktippről olvashatsz Fitneszanyu blogján, itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top