Életmód

45 évvel fiatalabb férjénél a feleség

A nagy korkülönbség ellenére boldogan élnek, a közös gyerek pedig még nagyobb örömet hozott a különleges pár életébe.

Zhang Feng 23 éves volt, amikor beleszeretett a 68 éves doktorba, Wen Changlinba, és hozzáment. A korántsem szokványos pár rácáfolt a kétkedőkre, immár 4 éve boldogan élnek, sőt gyerekük is született, egy kisfiú, Tian.

A kínai Hunan tartományban élő házaspár már akkor bekerült a híradásokba, amikor összeházasodott, a gyermekáldásuk pedig ismét szenzációszámba ment. „Tian nagyapjának néznek, de már megszoktam, hogy állandóan megbámulnak. Ami azonban a legfontosabb, az a szerelem és az, hogy képes voltam gyereket nemzeni a nejemnek, ő ugyanis ragaszkodott ahhoz, hogy gyerekkel pecsételjük meg a házasságunkat” – mondta Changlin.

Forrás: odditycentral.com
Forrás: odditycentral.com

Már az sem volt szokványos, ahogy találkoztak. 2001-ben Zhang és az apja nagyon betegeskedett, Changlin pedig hozzájuk költözött, hogy ápolja őket. Egészen 2006-ig velük élt, amikor is Zhang apja elhunyt. Ez idő alatt a fiatal nő egyre inkább biztonságban érezte magát az idős orvos mellett, jobban megbízott benne, mint bárki másban. Három évvel később, Zhang belátta, hogy beleszeretett egykori orvosába, és felajánlotta a férfinek, hogy mellette marad, és gondoskodik róla, s bevallotta, hogy vele szeretne élni.

Zhangnak 3 évébe telt, amíg sikerült meggyőznie a családját és idős kedvesét, hogy komolyak az érzései. A rokonai ugyanis teljesen kiborultak azon, hogy miért nem inkább egy fiatalabb párt választ, sőt a falubeliek is elkezdtek pletykálni a különös párról. Mindezek ellenére tavaly áprilisban összeházasodtak, majd pedig a közös gyerekük is világra jött.

Changlin nagyon boldog, állandóan a kisfiával játszik. „Tian az égiek ajándéka, ilyen boldog még sosem voltam” – áradozott a most 72 éves férfi, aki ugyan egyszer volt már nős, és négy fia is született egykori nejétől, ám mint mondja, akkor egyáltalán nem volt olyan boldog, mint most, fiatalabb párja mellett. Már felnőtt gyerekeit egyáltalán nem zavarja az új családja, szerintük Zhang remekül gondoskodik idős apjukról, és nagyon boldogan élnek.

Forrás: odditycentral.com
Forrás: odditycentral.com

Zhang és Changlin egyáltalán nem foglalkozik a korkülönbséggel, igyekeznek annyi időt tölteni egymással, amennyit csak tudnak. A fiatal feleség nem aggódik amiatt, hogy férje már a hetvenen is túl van, mint mondja, nagyon jó egészségnek örvend, s szerinte hosszú életű lesz.

Forrás: OddityCentral

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top