Életmód

Családot bérelne karácsonyra egy nő

Szeretné megtapasztalni, hogy milyen szerető családban karácsonyozni.

„Sosem éreztem az édesanyám érintését, ahogy átölel és a karjaiban tart. Nem tudom, milyen az édesapám szemeibe nézni, és szeretetet érezni gyűlölet helyett” – fogalmazott egy tévériportban Jackie Turner, egy 26 éves nő, aki egy online hirdetési oldalon keres magának bércsaládot az ünnepekre.

Jackie Turner
Jackie Turner

Jackie-t otthon fizikailag, érzelmileg és szexuálisan is bántalmazták gyerekkorától kezdve, ezért elmenekült a családjától és évekig az utcán élt. Egy banda tagja lett, kábítószerezett, lopásokba, verekedésekbe keveredett. Egy rablás során aztán elkapták, és közel egy évet ült börtönben, ez idő alatt határozta el, hogy új életet kezd.

Sikerült jó útra térnie, azonban hatalmas űrt érez magában amiatt, mert sohasem tapasztalhatta meg, hogy milyen egy szerető család. Épp ezért hirdetést adott fel, melyben egy anyát és egy apát keres, akikkel együtt tölthetné az ünnepeket. Fizetni is hajlandó lenne ezért, óránként 8 dollárt.

A hirdetésre több tucat család jelentkezett, akik szívesen töltenék vele az ünnepeket, méghozzá teljesen ingyen. Emellett rengeteg más ember is felvette vele a kapcsolatot, köztük olyanok is, akiknek hasonlóan szörnyű gyermekkoruk volt, mint neki. Jackie életében először úgy érzi, hogy nincs egyedül a fájdalmával.

Az ünnepek alatt sem lesz egyedül, sőt jelenleg egy összejövetelt szervez, ahová minden családot meghív, akik jelentkeztek a hirdetésére.

Forrás: News10.net

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top