Életmód

“Csak bokszkesztyűt ne!” – ajándéktippjeink sportrajongóknak

Összegyűjtöttünk sok-sok tippet arra az esetre, ha szeretnél meglepetést szerezni sportos barátodnak karácsonyra. Azért csak kellő körültekintéssel, nehogy sértődés legyen egy fitneszbérletből!

„Csak bokszkesztyűt ne!” – mondta még pár évvel ezelőtt a barátom, amikor jó korán megkérdeztem, minek is örülne karácsonyra. Aztán valahogy elsiklottam az információ mellett, és vettem egy bokszkesztyűt – hát, így jár az, aki nem elég empatikus. Hú, nagyon szégyelltem magam, ő meg szomorú volt, hogy ennyire nem figyelek rá…

Ti biztosan nem jártok majd így, egyrészt, mert jobban odafigyeltek, amikor megkérdeztek valamit, másrészt, mert összeválogattunk nektek jó pár ötletet. Hátha sikerül így meglepetést szerezni a párotoknak! Ám sportos ajándékot akkor vegyetek, ha már említette, kérte, vagy tudjátok, hogy életmódváltásra készül. Szóval, ha a barátnőtök nem tervezi, hogy edzőterembe fog járni, ne vegyetek fitneszbérletet, mert könnyen sértődés lehet a vége.

Az ötletekért lapozzátok át a galériát:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top