Életmód

Szülés után: tökéletes teste miatt szidják az anyukát

Újabb anyuka borzolja a a szülés utáni fotójával a többi anyuka kedélyeit. Egy ausztrál modell lőtt egy szelfit a tökéletes testéről szülés után egy hónappal. Anyukák ezrei borultak ki, mert szerintük lehetetlen így kinézni egy gyerek után.

Írom az előzményeket, mert van bőven. Még 2013-ban indult az ádáz háború a fitneszanyák és a nem fitneszanyák között. Akkor egy háromgyerekes anyuka pattintotta fel a tökéletes testét az internetre “Neked mi a kifogásod?” szlogennel, ami elképesztő gyűlölethullámot indított el ellene. Sokan azzal vádolták – ahogy aztán a tökéletes testű anyát, hogy bejárónője, szakácsnője és még bébiszittere is van.

Legutóbb Abby Bell, szintén kockahasú anya, tett fel egy képet, itt megnézhetitek tökéletes testét szülés után.

Ezt a fotót pedig egy ausztrál modell, Erin McNaught tette fel az oldalára egy hónappal szülés után:

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

Sajnos nem derül ki, hogyan nyerte vissza az alakját ilyen hamar, de tökéletes teste kivágta a biztosítékot az édesanyáknál, akik tudják, milyen a szülés utáni első hónap. Sok hozzászóló szerint ez egyszerűen irreális, és azzal vádolják, persze gúnyosan, hogy biztos az ikertestvérét fotózta le.

Egy kis videó arról, hogy szülés előtt milyen volt a modell:

Itt pedig ajánlok egy szuper cikket arról, hogy lehet-e valakinek szülés után négy nappal lapos hasa.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top