Életmód

Varázslat és hitelesség egyszerre?

Az emberek többsége elégedetlen a külsejével. Ez akár olyan tulajdonságokból is fakadhat, mint nagyobb orr, túl széles csípő, súlyfelesleg vagy más szépséghibák. A nőknél a hajuk az egyik leggyakoribb problémaforrás. Számtalan gond akadhat ezen a területen: fénytelenség, töredezettség, hajhullás, lassú növekedés és mások. A genetikai adottságokon túl óriási hatással lehet hajunk állapotára a rendszeres formázás, festés, vegyi kezelés és persze a helytelen táplálkozás, vitaminhiány.
Varázslat és hitelesség egyszerre?

Az egyszerű házi praktikáktól kezdve a méregdrága termékekig mindent kipróbálunk, hogy hajunk akárcsak egyetlen problémájára megoldást találjunk; biofestékek, luxus hajápolók, kuruzslók receptjei. Ezekkel azonban csak a legritkábban tudunk tartós, látványos eredményt elérni.

Megoldás, szinte varázsütésre

Létezik egy hajvitamin, amiről több százan állítják, hogy beválik: pár hét után megszünteti a hajhullást, csökkenti a töredezést, elképesztően felgyorsítja a hajnövekedést. A Magic Hair hajvitamin fogyasztói rengeteg ún. babahajszál megjelenéséről számoltak be a kezelés hatására, és állításuk szerint fényesebb is lett hajzuhataguk. Hozzászólások, vélemények, képek tömkelege található meg a www.magichairvelemeny.hu/#album oldalon. Néhány felhasználó még videofelvételen is elmondja, mit tapasztalt.

Varázslat és hitelesség egyszerre?

Varázslat és hitelesség egyszerre?

Varázslat és hitelesség egyszerre?

Varázslat és hitelesség egyszerre?

 A termék hitelességét nemcsak ez a több száz vélemény bizonyítja, de a Magic Hairt egy közjegyző által hitelesített tesztnek is alávetették, amelyet szintén rögzítettek VIDEÓRA:

 

 Mitől ilyen hatásos?

A felhasználók tapasztalatai szerint ez a hajvitamin tényleg használ. Vajon mi állhat a kiemelkedő siker hátterében? A Magic Hair összetétele nagyon különleges, hiszen a válogatott vitaminok mellett olyan természetes összetevőket is tartalmaz, mint a búzacsíra- és aranyköles-kivonat, illetve kovaföld. A hazai piacon egyetlen olyan hatóanyag-tartalmú hajvitamin sincs, mint a Magic Hair, hiszen az említett “receptúrát” különösen nagy mennyiségű biotinnal spékelték meg.

A vitamin csomagban is kapható, így a három hónapos kúra ára még kedvezőbb, sőt, ajándék Csodakefe vagy hajformázó krém is jár hozzá, így a hajápolás többfelől is támogatott.

Válassz kedvező csomagajánlataink közül, itt tudsz szemezgetni: www.magichair.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top